Dimarts, 11 Agost 2020 11:52

Intervencions policials d’estiu

49 sancions per beure alcohol en colla a la via pública

En els darrers tres anys (2017, 2018 i 2019) la Policia Local de Castell d’Aro, Platja d’Aro i S’Agaró ha aixecat globalment 1.100 actes per beure alcohol en colla a la via pública (gairebé 400 cada any). Enguany, fins a la primera setmana d’agost el nombre s’havia reduït fins a 49, una xifra que s’explica per diversos motius: d’una banda la tasca policial aplicada gràcies a la creació d’una unitat específica de seguiment i de l’altra pel treball de conscienciació realitzat per l’equip de mediadors/es en l’oci nocturn, i les campanyes desenvolupades conjuntament amb el propi sector, de la mà de la FECASARM.

D’aquesta manera el col·lectiu jove, tot i que sovint i de nit es continua concentrant a la platja de matinada ho fa majoritàriament sense beure, com així ho constaten les xifres i la darrera operació conjunta de la Policia Local amb el cos de Mossos d’Esquadra. També aquest estiu s’han fet 38 denúncies per consum de drogues, i s’han impulsat tres sancions per infracció d’horaris a locals i 37 més per no dur mascareta.

Aquest estiu la Policia Local també ha estrenat dos quads, uns vehicles que permeten per fer més àgil, directa i efectiva la seva actuació en el conjunt de la façana marítima del municipi, també a les nits, D’aqueta manera poden donar un suport més ràpid al nou equip de 35 informadors i informadores al ciutadà que vetllen, de l’1 de juliol i fins al 13 de setembre per garantir l’adaptació del conjunt de la població i del turisme a les mesures de la nova normalitat.


Intervencions policials d’estiu

Es redueixen a 49 les sancions per beure alcohol en colla a la via pública

Unitat específica de seguiment i equip de mediadors/es en l’oci nocturn

També 38 denúncies per consum de drogues i 3 actes per incompliment horari

Informació: Policia Local · T 972 825 777 · secretariapolicia@platjadaro.com · twitter


 

Llegir 681 vegades