Dilluns, 10 Agost 2020 16:03

Rutes FemEsport365 a Wikiloc

Setze noves propostes a l’aplicació i lloc web

Wikiloc-Rutes del Món és una app per a iOS i Android i també portal web de navegació outdoor on els usuaris graven i comparteixen les rutes de senderisme, excursionisme o ciclisme que realitzen (actualment amb una oferta de 17’5 milions d’itineraris). Si cerqueu amb les paraules FemEsport365 hi trobareu 16 rutes al municipi per caminar o córrer d’entre 4 i 20 quilòmetres a peu pla o amb desnivells de fins 319 metres, proposades per la regidoria d’Esports (web).

Concretament en la categoria de senderisme hi ha indexada la Caminada solidària per l’Esclerosi Múltiple (9’3 km), Ruta de les Fonts de Castell d’Aro (5’9 km), Puig Pinell des de Castell d’Aro (11’1 km), Roques Martines (6’1 km), Ruta ornitològica dels Estanys i la Bassa del Dofí (12 km), Caminada Diada LGTBI (10’6 km), Sant Marc (7’7 km), Puig Pinell-Punta Prima (7’4 km) i dues propostes de la Xarxa d’Itineraris Saludables -llarg i mitjà- (7’8 i 4’6 km respectivament).

En la modalitat de rutes a peu (de característiques fàcils, ideals per fer en família i pràcticament sense desnivell) hi trobareu l’itinerari de S’Agaró (5’1 km), el recorregut curt de la Xarxa d’Itineraris Saludables (1’9 km), i el la Urbanització Dalmau (4’4 km). Darrerament, en la categoria de carreres esportives s’hi ha inclòs el recorregut de la cursa La Clàssica de l’any 2018 (19’7 km) i de la Marxa Popular de 2019 (20 km).

Complementàriament també estan actives sis propostes més de rutes, passejades i camins autoguiades mitjançant el lloc web i l’aplicació per a dispositius mòbils Natura Local (web) en cinc idiomes -català, castellà, francès, anglès i alemany-:Ruta de les Fonts, la Ruta de Fanals, el recorregut que uneix el Parc dels Estanys de Platja d’Aro amb la Bassa del Dofí seguint el curs del Ridaura; el Camí de Ronda de S’Agaró i Puig Pinell; el Camí de Ronda Nord i la Vil·la Romana de Pla de Palol; i el passeig de caràcter urbà per les obres escultòriques en l’espai públic.


Rutes Wikiloc FemEsport365

La regidoria d’Esports incorpora 16 noves propostes a l’aplicació i lloc web

Inclou itineraris de senderisme, rutes per fer a peu i recorreguts de curses

Complementa les sis passejades del lloc web i aplicació Natura Local

Informació: regidoria d’Esports · T 972 816 769 · esports@platjadaro.com · web


 

Llegir 982 vegades