Diumenge, 09 Agost 2020 08:22

Estrena de parc infantil a Torrebosca

Amplia l’oferta d’espais originals, divertits i emocionants

Platja d’Aro estrena un nou parc infantil a Torresbosca, en un entorn segur de 175 m2 -envoltat per una tanca de fusta-, en una àmplia zona verda, s’hi ha instal·lat els quatre elements que configuren el parc: estructura de fusta amb tres torres unides amb pont i tobogan, gronxador de fusta amb una cistella accessible i amb capacitat per a diversos infants, joc de xarranca en forma de cavaller i la figura de catxú d’un cocodril en tres dimensions. El cartell informatiu incorpora el llenguatge braille.

D’aquesta manera s’amplia la xarxa de parc infantils originals, divertits i emocionants al municipi, actualment una trentena, que alhora es complementen també amb l’oferta de les fonts d’aigua de la Plaça del Mil·lenari, l’Skate Park o diverses instal·lacions esportives a cel obert de lliure accés. Elements que volen esdevenir una element més per gaudir en família del municipi.

Aquest estiu s’ofereixen cada dilluns, dimecres i divendres (9.30-10.30 h), fins al 31 d’agost a la Pineda de Riuet de Platja d’Aro exercicis hipopressius; i cada dimarts i dijous (9-10 h), fins al 27 d’agost ioga en família (activitats gratuïtes, places limitades i reserva prèvia a l’Oficina de Turisme: T 972 817 179 · turismefamiliar@platjadaro.com). També s’han programat tallers i activitats d’animació al Passeig Marítim de Platja d’Aro i les properes seran dijous 20 d’agost  (11 h) taller i vol d’estels (c/ Reina Fabiola); i dijous 27 d’agost (19 h) taller de maquillatge i globoflèxia (c/ Verdaguer).


Nou parc infantil a Torrebosca, Platja d’Aro

En un entorn segur de 175 m2, envoltat per una tanca de fusta

Estructura de fusta, gronxador, joc de xarranca i cocodril en 3D

S’afegeix a l’oferta d’una trentena d’espai originals, divertits i emocionants

Informació: Oficina de Turisme · T 972 817 179 · turisme@platjadaro.com


 

 

Llegir 1459 vegades