Diumenge, 26 Juliol 2020 15:03

Nous quads de la Policia Local

Faciliten el control a les platges i al Passeig Marítim

La Policia Local de Castell d’Aro, Platja d’Aro i S’Agaró estrena aquest estiu aquests dos nous models per fer més àgil, directa i efectiva la seva actuació en el conjunt de la façana marítima del municipi. D’aqueta manera també poden donar un suport més ràpid al nou equip de 35 informadors i informadores al ciutadà que vetllen, de l’1 de juliol i fins al 13 de setembre per garantir l’adaptació del conjunt de la població i del turisme a les mesures de la nova normalitat.

Justament aquestes eren algunes de les principals el Pla per al reinici econòmic i social davant els efectes de la pandèmia de Covid-19 de l’Ajuntament de Castell d’Aro, Platja d’Aro i S’Agaró en l’àmbit de la seguretat i la mobilitat. Aquests equips conjuntament amb els 24 socorristes a les platges donen efectivitat i sentit a la divisió per sectors de les tres platges principals de la façana marítima -Platja Gran, Cala Rovira i Sa Conca- per garantir-ne l’aforament adequat i el manteniment de les distàncies de seguretat. Els espais s’han dividit amb un codi de colors i els cartells indiquen en cada espais el nombre d’usuaris possible.

Altres mesures del Pla estan vinculades a la mobilitat: les avingudes de S’Agaró i del Cavall Bernat de Platja d’Aro,  es tanquen cada tarda (17-07 h) a circulació als vehicles per afavorir la circulació dels vianants i facilitar nous espais d’ocupació a les terrasses de restauració; alhora es compensa la reducció de l’aparcament amb l’habilitació de dos nous espais alternatius als Estanys i a l’antiga discoteca Paladium, que conjuntament amb l’habitual de la Masia Bas, ofereixen més de 800 places gratuïtes.


Nous quads de la Policia Local

Els dos vehicles faciliten el control a les platges i al Passeig Marítim

Donen suport ràpid i efectiu a l’equip de 35 informadors al ciutadà

En el marc del Pla per al reinici econòmic i social davant el Covid-19

Informació: Policia Local · T 972 825 777 · secretariapolicia@platjadaro.com · twitter


 

Llegir 683 vegades