Diumenge, 26 Juliol 2020 14:42

Butlletí d'Informació Municipal núm. 24

Publicada l’edició d’estiu i tardor de 2020

L’Ajuntament de Castell d’Aro, Platja d’Aro i S’Agaró publica i distribueix el vint-i-quatrè número del Butlletí d’Informació Municipal, corresponent al període d’estiu i tardor de 2020. L’edició es lliura a les llars familiars mitjançant el servei públic de Correus, però també es pot trobar a les diverses dependències de l’Ajuntament i n’hi ha una versió digital (aquí). L’obertura de la publicació està dedicada tant al Pla de reinici econòmic i social municipal post Covid-19 que inclou 50 mesures i un pressupost de 4’3 milions d’euros.

El reportatge central recull el projecte de reforma de la zona sud del Passeig Marítim, el més afectat pel pas del temporal Gloria, valorat en 1’7 milions d’euros. També d’altres reportatges més breus sobre la priorització de l’atenció de la ciutadania des dels diversos serveis municipals durant els mesos de confinament, la programació de les activitats d’estiu davant la nova realitat, la nova targeta de fidelització comercial d’AROimpulsa, els projectes urbanístics que s’estan desenvolupant o l’acció 10 dones il·lustres, 10 il·lustradores impulsat per commemorar el Dia Internacional de les Dones 2020. També hi ha dues seccions de notícies (d’esdeveniments passats i novetats de futur).

L’espai d’entrevista el protagonitzen la directora i l’adjunta a direcció de l’Equip d’Atenció Primària de Sant Feliu de Guíxols (que el inclou el CAP de Platja d’Aro) Loreley Vadillo i Raquel Tena. El racó de la memòria, proposa a partir de la comparativa de dues fotografies -una d’actual i una d’històrica- la descoberta de la Platja Gran ara fa 45 anys. En l’espai dedicat a les entitats s’hi presenten Darrerament, els grups polítics municipals (Junts, PSC, ERC, SOM, La Vall d’Aro En Comú i el regidor no adscrit José Luís Villa) també hi tenen un espai de lliure expressió.

El Butlletí es va començar a publicar l’estiu de 2010, amb l’objectiu d’informar als ciutadans d’allò que s’està fent des de l’esfera pública i política, tot oferint transparència. Simultàniament. L’Ajuntament també posa a disposició de la ciutadania, altres canals de comunicació: des de les publicacions en paper (agendes d’activitats i programes de mà de les activitats), fins als entorns digitals (llocs web relacionats amb el consistori, de promoció turística i d’activitats i festivals), presència a les xarxes socials (YouTubeFacebookTwitter i Instagram) o el servei de notícies via correu electrònic -newsletter-.


Publicat el 24è Butlletí d'Informació Municipal

Període d’estiu i tardor de 2020 (5.000 exemplars)

Reportatge d’obertura: Pla de reinici econòmic i social municipal post Covid-19

Seccions de notícies, fotografia, memòria històrica, associacions i grups municipals

Informació: regidoria de Comunicació · T 972 804 205 · comunicacio@platjadaro.com · Butlletí


 

Llegir 696 vegades