Divendres, 24 Juliol 2020 17:21

Sessions gratuïtes d’autocinema

Dijous 30 de juliol, 6 i 20 d’agost per a 100 vehicles

Nova proposta d’estiu: tres sessions gratuïtes d’autocinema amb la projecció de films referents: Grease, dijous 30 de juliol (22 h) a l’Av. de Platja d’Aro davant del Parc de Sant Ramon a S’Agaró. Mamma Mia, dijous 6 d’agost (22 h) al carrer Amadeu Vives de Castell d’Aro. Regreso al futuro, dijous 20 d’agost (22 h), de nou a S’Agaró. Aforament limitat a 100 vehicles, arribada anticipada a l’aparcament (21-21.45 h), sintonització de l’àudio a través de freqüència de ràdio FM i inscripció prèvia a l’Oficina de Turisme.

Aquest estiu, en relació a la programació d’activitats, es posposen les de gran format a l’aire lliure per evitar aglomeracions i garantir la seguretat, i alhora reordenar les prioritats pressupostàries; tot i que es mantenen les Festes Majors de S’Agaró Platja d’Aro i Castell d’Aro si les circumstàncies del moment ho permeten. També es pot gaudir d’exposicions de pintura al Castell de Benedormiens: Glòria Muñoz i d’escultura a la Masia Bas i al Parc dels Estanys. Les Nits de Jazz (web) es traslladen al Palau d’Esports i Congressos amb cinc concerts. També hi ha programades audicions de sardanes per escoltar, cantades d’havaneres de petit format i el festival FestiSurf Costa Brava (web).

La biblioteca (web) ofereix contes i tallers, hi ha diverses activitats d’animació al Passeig Marítim i s'han programat tres curses de muntanya de la Vall d’Aro Run Series (web) amb sortides esglaonades i cronometrades. Amb reserva prèvia es pot gaudir de visites guiades, sessions d’hipopressius i diverses propostes de ioga, algunes a nous espais amb encant del municipi. També de manera autònoma es pot gaudir de les tres propostes de la gimcana d’en Xalarí, i amb l’aplicació i Natura Local (web) de rutes a diversos espais naturals i altres itineraris s'ofereixen a través de la plataforma Wikiloc (web).


Novetat! Sessions gratuïtes d’autocinema

Dijous 30 de juliol 6 d’agost i 20 d’agost · 22 h

Aforament per a100 vehicles amb inscripció prèvia

Arribada anticipada (21-21.45 h) i àudio amb freqüència FM

Informació i inscripcions: Oficina de Turisme · T 972 817 179 · turisme@platjadaro.com · web


 

Llegir 557 vegades