Dimarts, 21 Juliol 2020 09:48

Vall d’Aro Run Series 2020

Tres curses per descobrir l’entorn natural del municipi

Sisena edició consecutiva de la Vall d’Aro Run Series (web) una proposta que combina la pràctica esportiva amb la descoberta de l’entorn natural de Castell d’Aro, Platja d’Aro i S’Agaró, amb un circuit de tres curses de perfil tècnic similars que transcorren a través de boscos i espais muntanyosos o de la façana marítima del municipi poc concorreguts: La Lineal del Camí de Ronda (prevista inicial per diumenge 26 de juliol s'ha posposat a l'octubre), La Nocturna de Castell d’Aro (dissabte 29 d’agost) i La Clàssica de Platja d’Aro (diumenge 20 de setembre). La primera és una contrarellotge individual i les dues darreres incorporen la doble possibilitat de marxa popular o cursa tècnica, amb horaris d’inici diferenciats i sortides esglaonades.

Una iniciativa de la regidoria d’Esports de l’Ajuntament de Castell d’Aro, Platja d’Aro i S’Agaró de tempsXcurses, que agrupa, des de l’any 2015, diverses marxes que ja existien i d’altres de nova creació. Hom pot participar a totes o només una o dues de les curses, i és oberta tant a esportistes d’alt nivell com a afeccionats que vulguin gaudir-ne des d’una vessant més popular. Les inscripcions en línia i limitades a un màxim de 200 persones per a la primera i 400 persones a les altres dues. Inscripcions anticipades al lloc web (fins al divendres abans del dia de cada prova) o bé presencialment a Decathlon Platja d’Aro el dia abans de cada cursa (18-20 h). També es poden fer, si hi ha places disponibles, el mateix dia de la cursa.

Prèviament, dissabte 25 de juliol (16 h) nova edició de la Indiketes Adventure Race (web) en el marc de la Copa de Raids d’Aventura de la Federació Catalana de Curses d’Orientació. Una prova multidisciplinària que combina esports d’aventura i orientació. Els equips, de 2 a 4 persones, han de trobar fites a través d’un mapa realitzant BTT, coastering, caiac o trekking. Hi ha tres categories: Elit (6 hores), Aventura (5 h) i Open (4 h) amb sortida i arribada des del Palau d’Esports i Congressos de Platja d’Aro, on s’oferiran diversos serveis, amb totes les mesures de seguretat que requereix la situació actual. Organitzat Indiketes Aventure Club Costa Brava amb els suport de l’Ajuntament, del Patronat de Turisme Costa Brava i diverses empreses.


Vall d’Aro Run Series 2020

Tres curses de muntanya per descobrir l’entorn natural del municipi

La Lineal (posposada a l'octubre), La Nocturna (29 d’agost) i La Clàssica (20 de setembre)

Prèviament, dissabte 25 de juliol, nova edició de la Indiketes Adventure Race

Informació: Vall d’Aro Run Series (web) · Indiketes Adventure Race (web)


 

Llegir 246 vegades