Dimarts, 21 Juliol 2020 05:00

Sara Sorribes campiona a Platja d'Aro

Primera edició del torneig Mapfre de tennis femení

El Club Tennis d’Aro ha estat l’escenari, del 12 al 19 de juliol, del primer torneig internacional a tot l’estat després mesos sense competició, gràcies a la Lliga Mapfre (web), organitzada per la Federació Espanyola de Tennis amb el suport de la catalana i de l’Ajuntament. En el partit de la final, retransmès per Teledeporte la castellonenca Sara Sorribes (núm. 83) es va imposar per un doble 6-0 a la britànica Amanda Carreras.

En campionat oferia 24.000 euros en premis i hi ha participat 21 de les 25 primeres del rànquing estatal i figures del circuit WTA com Jil Betllem Teichmann (núm. 63), Aliona Bolsova (núm. 102) o Lara Arruabarrena (núm. 149). L’assistència als partits era oberta a tothom, respectant l’aforament i les mesures de seguretat que requereix la situació actual. L’alcalde, Maurici Jiménez, va ser l’encarregat de lliurar el guardó a la campiona.

Les properes cites esportives al municipi són el proper cap de setmana. Dissabte 25 de juliol se celebra l’Indiketes Adventure Race 2020 (web) una prova multidisciplinària que combina esports d’aventura i orientació. Els equips de 2 a 4 persones han de trobar fites a través d’un mapa realitzant BTT, coastering, caiac o trekking. L’endemà diumenge 26 de juliol primera prova d’enguany de la Vall d’Aro Run Series (web) amb la Lineal del Camí de Ronda, una contrarellotge individual de Torre Valentina a Sant Antoni de Calonge a la Platja del Racó de S’Agaró.


Lliga Mapfre de tennis femení

Sara Sorribes campiona de la primera edició del torneig

Hi ha participat 21 de les 25 primeres del rànquing estatal

També algunes figures del circuit WTA i retransmès per Teledeporte

Informació: Reial Federació Espanyola de Tennis · web


 

Llegir 463 vegades