Divendres, 17 Juliol 2020 16:46

Ioga integral a racons amb encant

Cada dissabte fins al 29 d’agost en la sortida del sol

Nova activitat d’estiu amb la proposa Desperta els teus sentits, tot coincidint amb la sortida del sol. Cada dissabte del 4 de juliol al 29 d’agost  (7.30 h) la regidoria de Turisme ha seleccionat diferents racons del municipi amb un encant especial, apartats del soroll i envoltats de natura, amb vistes espectaculars. Llocs singulars on es farà Ioga integral, unes classes aptes per a tothom per despertar el cos i ment.

Es comença amb una petita caminada des del punt de trobada fins al lloc dels exercicis i durant la sessió es practicarà asana, pranayama, relaxació i una petita meditació... En el moment de fer la reserva es confirmarà el punt de trobada exacte. 4 juliol i 22 d’agost: Desperta els teus sentits a S’Agaró; 11 juliol, 8 i 29 d’agost: Desperta amb vistes panoràmiques de Platja d’Aro; 18 de juliol i 1 d’agost: Desperta les emocions a Castell d’Aro; i 25 de juliol i 15 d’agost: Desperta amb la sortida del sol entre pins a Platja d’Aro.

També cada dimarts i dijous del 2 de juliol al 27 d’agost (19 h) s’han programat sessions de ioga al Parc dels Estanys de Platja d’Aro, un espai urbà de 150.000 m2 d'atractiu ciutadà, turístic i naturalista ideal per practicar Satyam ioga, un mètode que es caracteritza per ser dinàmic, fluït i progressiu, que afavoreix la tonificació i la flexibilitat i facilita la concentració.

Les dues activitats són gratuïtes, estan obertes a tothom i no calen coneixements previs de ioga, només portar estoreta de ioga, roba còmoda i aigua. Les places són limitades, però cal reserva prèvia obligatòria a l’Oficina de Turisme de Platja d’Aro (turisme@platjadaro.com · T 972 817 179).


Noves propostes de ioga d’estiu

Desperta els teus sentits · Dissabte del 4 de juliol al 29 d’agost  (7.30 h)

Ioga al Parc dels Estanys · Dimarts i dijous del 2 de juliol al 27 d’agost (19 h)

Gratuït, obert a tothom, places limitades i inscripció prèvia obligatòria

Informació: Oficina de Turisme de Platja d’Aro · T 972 817 179 · turisme@platjadaro.com


 

Llegir 176 vegades