Dijous, 16 Juliol 2020 15:53

Èxit dels Casals Municipals d’Estiu

Hi participen 444 infants i joves de 3 a 16 anys

Aquest mes de juliol de 2020 un global de 444 infants i joves 3 a 16 anys participen a les diverses propostes d’educació en lleure d’estiu organitzades per l’Ajuntament de Castell d’Aro, Platja d’Aro i S’Agaró: Casal d’Estiu, Casal Esportiu, Casal Tecnològic i Jovestiu; un xifra que suposa un 93% d’ocupació sobre el global de les places disponibles. Alhora estan acompanyats per un equip educatiu de 72 persones: directors/es d’activitats, monitors/es i coordinadors/es de salut i higiene.

Les propostes es desenvolupen tot seguint les condicions necessàries per a la protecció de la salut dels infants i joves participants, dels educadors/es i del conjunt de la comunitat: grups reduïts, distància física de seguretat, rentat de mans sistemàtic, utilització de mascareta, comprovació i registre de l’estat de salut dels infants i el personal tècnic, i aforament limitat en les instal·lacions.

El Casal d’Estiu compta amb la participació de 235 infants de 3 a 12 anys (100% de places) distribuïts en diverses seus: escoles Els Estanys i Fanals d’Aro i la Pineda de Riuet de Platja d’Aro i a l’escola Vall d’Aro i a l’institut Ridaura de Castell d’Aro, acompanyes per un equip educatiu de 51 persones; i tindrà continuïtat fins al 4 de setembre. En el Casal Esportiu hi participen 103 infants i joves de 8 a 15 anys (100% places) en els diversos espais on es desenvolupa: Palau d’Esports i Congressos i Club Tennis d’Aro de Platja d’Aro; a la Sala Polivalent de Castell d’Aro i a l’Escola de Vela i Caiac de S’Agaró, acompanyats per un equip de 15 monitors/es, i tindrà continuïtat tot l’agost.

Les noies i nois de 12 a 16 anys són protagonistes durant el mes de juliol del Casal Tecnològic al Centre Cívic Ca La Rafaela de Castell d’Aro amb quatre eixos temàtics setmanals: creació de xarxes socials; cinema, cinefòrum i creació audiovisual; periodisme, multimèdia, fotografia i audiovisual; bloxels, programació i creació de videojocs. Compta amb la participació de 62 joves (78%) i 4 monitors. Simultàniament, 44 noies i nois més (69%) i 6 monitors participen al Casal Jovestiu que continuarà fins a finals d’agost al Palau d’Esports i Congressos de Platja d’Aro.


Casals Municipals d’Estiu 2020

Casals d’Estiu, Esportiu, Tecnològic i Jovestiu

Hi participen 444 infants i joves de 3 a 16 anys

Acompanyats per un equip educatiu de 72 persones

Informació: Infància casalila@platjadaro.com · Joventut pij@platjadaro.com · Esports espors@platjadaro.com


 

 

Llegir 648 vegades