Divendres, 10 Juliol 2020 14:31

Programa d'estiu de Visites Guiades

Trenta propostes del 7 de juliol al 3 de setembre

La regidoria de Turisme de l’Ajuntament de Castell d’Aro, Platja d’Aro i S’Agaró manté per aquest estiu de 2020, bona part del programa habitual gratuït de visites guiades i activitats de descoberta (web), del 7 de juliol al 3 de setembre (19 h). Enguany amb guia local, places limitades i amb reserva prèvia obligatòria (visitesguiades@platjadaro.com). Les circumstàncies actuals han fet posposar les habituals vistes familiars i teatralitzades.

Hom pot visitar el Nucli Antic de Castell d’Aro, declarat Bé Cultural d’Interès Nacional gràcies al seus carrers empedrats, al Castell de Benedormiens i l’església de Santa Maria; en català i anglès (dimarts 7 i 21 de juliol, 18 d’agost i 1 de setembre); o castellà i francès (dimarts 14 i 28 de juliol i 11 25 d’agost). Camí de Ronda de S’Agaró, espai també declarat Bé Cultural d’Interès Nacional gràcies a un itinerari que esdevé passeig envoltat per un model de ciutat-jardí mediterrània d’estil modernista: castellà i francès (dimecres 8 i 22 de juliol, 5 i 19 d’agost i 2 de setembre) o català i anglès (dimecres 15 i 29  juliol i 12 i 26 d’agost)

La mateixa estructura s’utilitza també per gaudir del Camí de Ronda de Platja d’Aro  -antic traçat per controlar el contraban de les poblacions costaneres amb un recorregut singular entre pins, caletes i túnels entre roques- i la Vil·la Romana de Pla de Palol, assentament que explotava el cereal, oli i vi i que aprofitava el port natural de Cala Rovira per exportar-lo: català i anglès (dijous 9 de juliol, 6 i 13 d’agost) i castellà i francès (dijous 23 de juliol i 27 d’agost). També dues propostes al Parc dels Estanys de Platja d’Aro: visita escultòrica en castellà (dijous 30 de juliol i divendres 14 d’agost) o català (dijous 20 d'agost i 3 de setembre); i visita naturalista en català i castellà (dissabtes 1, 15 i 29 d’agost).


Programa Visites Guiades Estiu 2020

Una trentena d’activitats gratuïtes del 7 de juliol al 3 de setembre

Propostes gratuïtes, places limitades i reserva prèvia obligatòria

Nucli Antic de Castell d’Aro, camins de ronda i Parc dels Estanys

Informació: Oficina de Turisme · T 972 817 179 · turisme@platjadaro.com · web


 

 

Llegir 339 vegades