Divendres, 03 Juliol 2020 10:51

Cicle d’estiu d’havaneres i sardanes

Una dotzena d’actuacions de petit format

Cicle d’estiu de concerts d’havaneres de petit format i de sardanes per escoltar a diversos espais a l'aire lliure del municipi programades per la regidoria de Turisme de l’Ajuntament de Castell d’Aro, Platja d’Aro i S’Agaró, sempre d’accés gratuït i amb servei de cadires col·locades per garantir la distància de seguretat. També s'ha programat un concert de cobla i finlament s'ha suspès l'actuació programada del Festival de Guitarra Girona Costa Brava per al 13 d'agost.

Les cantades havaneres són sempre dissabte (22.30 h) amb la següent programació: 4 de juliol Els Pescadors de L’Escala a la Plaça Poeta Sitjar de Castell d’Aro; 18 de juliol Americanus al Parc de Sant Ramon (Festa Major de S’Agaró); 1 d’agost Els Cremats a la Plaça Poeta Sitjar de Castell d’Aro; 8 d’agost L’Empordanet al Parc de Sant Ramon de S’Agaró; 15 d’agost Son de l’Havana a la Plaça del Mil·lenari (Festa Major de Platja d’Aro) i 22  d’agost Terra Endins a la Plaça Hipòlit Centeno de la Urbanització Dalmau de Platja d’Aro.

Les sardanes per escoltar programades són: dimarts 7 de juliol (22 h) Foment del Montgrí a la Plaça Major de Platja d’Aro; dimarts 18 de juliol (19 h) La Flama de Farners al Parc de Sant Ramon (Festa Major de S’Agaró); dissabte 15 d’agost (19 h) La Principal de Cassà a la Plaça Major (Festa Major de Platja d’Aro) i dimarts 4 d’agost (22 h) La Principal de Banyoles a la Plaça Major de Platja d’Aro. També el diumenge 19 d’agost (19.30 h) hi haurà un concert de cobla amb La Flama de Farners al Parc de Sant Ramon de S’Agaró.

Tanmateix, dissabte 11 de juliol (22 h), dia i hora ques'hauria la Gran Cantada d’Havaneres a Cavall Bernat hi haurà la possibilitat de gaudir mitjançant Televisió Costa Brava, la Xarxa de Televisions Locals, el portal web de TVCB i els canal de youtube de l’Ajuntament de la sessió Des de casa... Nit d’havaneres a Platja d’Aro amb una selecció de les millors actuacions dels darrers anys de les formacions Port Bo, Bergantí, Sussanna del Saz, Els Cremats, Son de l’Havana i Les Anxovetes.


Cicle d’estiu d’havaneres i sardanes

A partir del 4 de juliol una desena d’actuacions de petit format

Aforament limitat, servei de cadires i amb disància de seguretat

Emissió per TVCB dels millors moments de la Cantada de Cavall Bernat

Informació: Oficina de Turisme · T 972 817 179 · turisme@platjadaro.com · web


 

Llegir 387 vegades