Dijous, 02 Juliol 2020 09:26

Glòria Muñoz exposa a Castell d’Aro

Del 4 de juliol al 2 d’agost al Castell de Benedormiens

Exposició de Glòria Muñoz a les sales d’art del Castell de Benedormiens de Castell d’Aro, del 4 de juliol al 2 d’agost amb el títol Interior · Exterior (pdf) formada per una quarantena d’olis sobre tela o paper. La mostra és la primera de l’estiu al castell i forma part del cicle anual d’exposicions al municipi organitzat per la regidoria de Cultura de l’Ajuntament de Castell d’Aro, Platja d’Aro i S’Agaró, i que s’estén alhora al Parc dels Estanys i a la Masia Bas de Platja d’Aro. Visita en entrada lliure de dimarts a divendres (18-21 h) i els caps de setmana i festius (11-13 h i 18-21 h).

Nascuda a Barcelona en una família de gran sensibilitat per les arts, des de molt jove li va interessar veure les obres d’art en directe, així com conèixer altres cultures visitant França, Anglaterra, Grècia, Itàlia, Egipte, Marroc, Jordània, Estats Units o la Índia. Des de l’any 1985 ha estat professora de la facultat de Belles Arts de la Universitat de Barcelona, i el 1990 es va doctorar amb qualificació Cum Laude. Experimentadora incansable en la revisió de tradició i modernitat, Glòria Muñoz ensenya a aprofundir en la idea de la visió i percepció de l’entorn i els tòpics que pesen sobre ella. Fruit d’aquest treball són els cursos de doctorat i el Màster d’Art Coneixement i Realitat que ha impartit a la Universitat de Barcelona. Treballa entre els seus estudis de Barcelona, a l’Eixample, i de Peralada, a l’Empordà (web).

L’Ajuntament de Castell-Platja d’Aro, tot i que amb diverses modificacions de calendari, ofereix aquest estiu bona part del seu programa expositiu, ja que tant el Castell de Benedormiens com la Masia Bas són equipaments amb la possibilitat de garantir l’aforament adequat, i el Parc dels Estanys de Platja d’Aro acull mostres escultòriques de gran format a l’aire lliure: actualment i fins diumenge 5 de juliol la proposta Fes punta al llapis de Carles Bros, i a partir del 18 de juliol i fins al febrer de 2021 En el camí... i encara aprenc d’Ángel Camino, que simultàniament també mostrarà obra de petit format i gravats a la Masia Bas de Platja d’Aro fins al 13 de setembre. En l’espai del Castell de Benedormiens després de Glòria Muñoz hi exposarà Navarro Vives (del 8 d’agost al 27 de setembre) i tot seguit Montesol (del 3 d’octubre al 22 de novembre).


Exposició pictòrica de Glòria Muñoz

Del 4 de juliol al 2 d’agost, Castell de Benedormiens, Castell d’Aro

“Interior · Exteior” amb una quarentena d’obres, olis sobret tela o paper

Primera mostra del cicle d’estiu que s’estén a Masia Bas i al Parc dels Estanys

Informació: regidoria de Cultura · T 972 816 192 · cultura@platjadaro.com · web · pdf


 

Llegir 234 vegades