Dilluns, 15 Juny 2020 04:19

Distribució gratuïta de mascaretes

Adreçat a majors de 18 anys empadronats al municipi

L’Ajuntament de Castell-Platja d’Aro dona l’oportunitat a totes les seves ciutadanes i ciutadans de disposar gratuïtament d’una mascareta de roba reutilitzable. A finals d’abril i a primers de maig es van repartir milers de models infantils per a tots els menors d’edat empadronats, i ara és el torn per als majors de 18 anys (cal acreditar l’empadronament presentat el DNI).

La distribució -se’n lliurarà una per persona- serà el proper dimecres 17 de juny (16-19 h) i es podran recollir a la Sala Polivalent de Castell d’Aro, al Centre Cívic Vicenç Bou de Platja d’Aro, i a Ca La Generosa de S’Agaró. Posteriorment, també es lliuraran, fins a esgotar existències, a l’Oficina de Turisme de Platja d’Aro com a punt únic. Hi ha disponibles 4.500 unitats elaborades solidàriament per un equip de voluntàries de la Vall d’Aro a partir de material base adquirit pel consistori.

Una iniciativa que s’afegeix al conjunt d’accions municipals d’atenció a la ciutadania davant la pandèmia del Covid19. Una de les més significatives va ser la creació d’un telèfon i correu electrònic únic d’atenció amb 13 hores diàries ininterrompuda de funcionament que va atendre amb un global de 333 consultes. També mitjançant una xarxa de treballadors municipals es van atendre a domicili la distribució del Banc d’Aliments, de farmàcia o de les targetes moneder per a àpats escolars, el material didàctic per a alumnes sense connectivitat o 1.600 trucades de seguiment a persones majors de 65 anys, entre d’altres.


Covid19·Distribució gratuïta de mascaretes

Adreçat a majors de 18 anys empadronats al municipi

Dimecres 17 de juny (16-19 h) a tres punts de lliurament

Posteriorment es podran recollir a l’Oficina de Turisme

Informació: Serveis Generals · T 972 817 284 · ajuntament@platjadaro.com


 

Llegir 764 vegades