Dissabte, 13 Juny 2020 15:42

Reobertura de jocs, parcs i jardins

Progressivament a partir de dissabte 13 de juny

A partir de dissabte 13 de juny l’Ajuntament de Castell-Platja d’Aro reobre progressivament diversos espais públics. Un procés que s’inicia per les zones de joc infantil, i que continuarà a mesura que estiguin plenament condicionats en els parcs i jardins i zones esportives a cel obert de lliure accés (pistes de petanca o de bàsquet, Parcs de Salut, etc.). En tots els casos es recorda la importància de mantenir les distàncies i les mesures de seguretat adequades.

Aquests espais s’afegiran a altres que han anat reobrint les darreres setmanes: Parc dels Estanys, parcs de lleure per a gossos, mercat municipal setmanal de divendres al 100% o recentment l’Skate Park de Platja d’Aro on s’hi ha fixat un horaris per franges d’edat (fins a 6 anys 9-12 h, de 7 a 12 anys 12-17 h, de 13 a 17 anys 17-20 h i majors de 18 anys · 20-23 h).

En relació a les platges des del passat 6 de juny es va iniciar el programa anual Fem Platja! 2020 que tindrà continuïtat fins al 27 de setembre. Des d’aquell moment estan actiu el servei de salvament i socorrisme, els serveis bàsics per als usuaris (dutxes, rentapeus i lavabos) i mesures accessibilitat. També l’abalisament i les accions de manteniment i neteja.


Reobertura de jocs, parcs i jardins

Progressivament a partir de dissabte 13 de juny

Zones de jocs infantils, parcs i jardins i àrees esportives

Des del 6 de juny està actiu el programa anual del Servei de Platges

Informació: Serveis i Sostenibilitat · T 972 817 284 · serveis@platjadaro.com


 

Llegir 835 vegades