Dimecres, 03 Juny 2020 18:41

Covid19·Reinici del Servei Xarxa Bus

Cada dijous i divendres a partir del 4 de juny

El Servei Municipal de Transport Social de Castell-Platja d’Aro, Xarxa Bus (pdf)  tornarà a funcionar a cada dijous i divendres (10-14 h i 15-20 h) a partir del 4 de juny amb el recorregut habitual circular entre les tres viles del municipi i amb les 11 parades programades. Cal respectar les distàncies i mesures de seguretat. L’autobús és gratuït per a determinats col·lectius (cal disposar del carnet acreditatiu) i obert a tothom per 0'50 euros el viatge.

El Xarxa Bus adreçat inicialment a determinats col·lectius amb necessitats socials o econòmiques específiques, va ampliar ara fa dos anys el públic que pot utilitzar-lo, establint així un preu general i una nova gratuïtat per a àrees de l’Ajuntament que tinguin motius que en justifiquin el seu ús puntual. L’objectiu del servei és la millora de la qualitat de vida dels ciutadans unint els seus nuclis urbans mitjançant una alternativa pública i accessible de transport. Justament, per això es manté per als empadronats amb residència efectiva al municipi la possibilitat de ser beneficiaris del Carnet de Transport Social, i utilitzar-lo gratuïtament segons el nivell d'ingressos o altres necessitas acreditades per un informe dels Serveis Socials Municipals.

L’autobús fa un itinerari circular amb 11 parades: Casa de la Vila (Plaça Major), Centre Cívic Vicenç Bou, Casa Lila de Platja d’Aro, aparcament públic de la Masia Bas (mercat municipal), Benestar Social, estació d’autobusos, Policia Local, S’Agaró (estudis de Televisió Costa Brava), Castell d’Aro (Oficina d’Atenció Ciutadana), Servei Municipal de Distribució d’Aliments i Centre d’Atenció Primària de Platja d’Aro. Una ruta dissenyada per facilitar l’accés tant als recursos que ofereix l’Ajuntament (gestions administratives, serveis municipals i activitats programades) com d’àmbit general (mercat setmanal, visites mèdiques, entitats bancàries, etc.).


Reinici del Servei Municipal de Transport Social 

El Xarxa Bus estarà en funcionament de nou a partir del 4 de juny

Cada dijous i divendres (10-14 h i 15-20 h) amb recorregut habitual

Gratuït per a usuaris amb Carnet Social i obert a tothom per 0'50 euros/viatge

Informació: regidoria de Benestar Social · T 972 819 473 · ssocials@platjadaro.com · pdf


 

Llegir 605 vegades