Dimarts, 26 Mai 2020 18:06

Reobertura de nous espais municipals

La biblioteca tornarà a oferir alguns serveis l’1 de juny

Des de divendres 22 de maig està reobert l’accés al Parc dels Estanys de Platja d’Aro, de dilluns a diumenge (7-21 h), però encara estan tancades les casetes i la torre d’observació ornitològica. En canvi, es pot tornar a gaudir, fins al 5 de juliol, de l’exposició a l’aire lliure d’escultura de gran format Fes punta al llapis de Carles Bros, amb una trentena de peces d’acer corten. També està confirmada una segona mostra per aquest estiu, a partir de l’11 de juliol, amb obres d’Angel Camino en aquest parc urbà de 150.000 m2 d'atractiu ciutadà, turístic i naturalista.

També es pot tornar a accedir als dos parcs de lleure per a gossos, espais dissenyats perquè hi puguin córrer lliurament. L’aforament però, està limitat a 10 persones i es recomana ser-hi un màxim de 30 minuts per facilitar el relleu d’usuaris. Hi ha un parc de 1.300 m2 entre el carrer Luxemburg i l’avinguda de París de Platja d’Aro, als sectors dels Estanys i un segon espai de 1.520 m2 a l’entrada de Mas Semi de Castell d’Aro. Estan delimitats per una tanca metàl·lica de metre i mig d’alçada i s’hi accedeix per una doble porta que genera un espai segur on deslligar l’animal. També hi ha font d’aigua, bancs i papereres, arbrat i dispensadors de bosses per recollir els residus.

També s’ha projectat la reobertura de la Biblioteca Mercè Rodoreda a partir del proper dilluns 1 de juny, però amb els serveis encara limitats: préstec només amb cita prèvia i del catàleg propi Argus · web (cal concertar dia i hora la telèfon 972 825 491 o correu bmr@platjadaro.com) i devolució lliure de documents prestats (no cal cita prèvia, respectant el torn). És obligatori l’ús de mascareta i encara no hi haurà servei de préstec interbibliotecari ni es podrà accedir a les sales de l’equipament. Horari provisional: dilluns, dimecres i divendres (10-13 h) i dimarts i dijous (16-20 h).

Un altre servei en funcionament des de la setmana passada és el Mercat Municipal, cada divendres (8-14 h) més enllà de les parades d’alimentació, gràcies a l’ampliació de l’espai a l’entorn de la Masia Bas de Platja d’Aro perquè hi puguin assistir totes les parades habituals -fins a 150- i de tots els productes, ara agrupades per gèneres (alimentació, roba, calçat, etc.). El nou disseny inclou tres punts d’entrada i sortida, distància de seguretat entre les parades, zones de pas per a vianants de 4 a 7 metres i  un equip de 5 informadors municipals.


Reobertura de nous espais municipals

Parc dels Estanys i espais de lleure per a gossos des del 22 de maig

La biblioteca tornarà a oferir alguns dels seus serveis l’1 de juny

També el mercat setmanal recupera parades de tots els gèneres

Informació: Biblioteca Mercè Rodoreda · T 972 825 491 · bmr@platjadaro.com · web


 

Llegir 801 vegades