Dissabte, 23 Mai 2020 10:54

Estrena del web “Tot Anirà Bé!”

Recull dels dibuixos i pancartes elaborats pels infants

L’Ajuntament de Castell-Platja d’Aro estrena el lloc web Tot Anirà Bé (enllaç) on publica periòdicament els dibuixos, pancartes i altres elements que han elaborat durant totes aquestes setmanes els infants i joves del municipi i d’arreu. Una iniciativa que comença amb una carta il·lustrada i oberta de l’alcalde (pdf) en què els hi proposa enviar una fotografia o escàner de les seves composicions a l’adreça turismefamiliar@platjadaro.com tot indicant també nom, edat i població. La pàgina s’ha estrenat amb una quarantena d’imatges i ara cada setmana s’ampliaran els continguts exposant els nous dibuixos rebuts.

També hi ha la possibilitat d’acolorir un dibuix creat expressament per a l’ocasió a càrrec de XuxuLanstrum (pdf). Però més enllà d’aquest recull virtual, el consistori també s’ha proposat recollir físicament tots aquests records quan les circumstàncies ho permetin, i preparar una acció col·lectiva amb el conjunt d’un material que ajudarà a donar testimoni d’uns temps que són excepcionals.

Per mantenir viu el record en la posteritat dels fets d’aquesta primavera el consistori complementa aquesta acció amb un reportatge a càrrec de tres fotògrafs que cadascun des la seva òptica retraten diversos aspectes: la tasca dels serveis municipals, l’acció dels voluntaris, la vivència del comerç de primera necessitat o la transformació urbana de la ciutat durant el confinament. Un treball que es completarà també properament amb un conjunt d’entrevistes per recollir el testimoni de les vivències amb valor de diverses persones del municipi de perfils diversos.


Covid19·Estrena del web “Tot Anirà Bé!”

Recull dels dibuixos i pancartes elaborats pels infants

Publicació setmanal dels continguts enviats per email

També possibilitat d’acolorir un dibuix creat per a l’ocasió

Informació: Oficina de Turisme · T 972 817 179 · turismefamiliar@platjadaro.com · web


 

Llegir 754 vegades