Divendres, 22 Mai 2020 16:49

Nou distintiu “Punt Blanc”

Comerços amb mesures de seguretat i higiene

A partir de divendres 22 de maig els establiments de Castell-Platja d’Aro comencen a estrenar el distintiu Punt Blanc: una acreditació assolida a partir d’una declaració de responsabilitat dels comerços que assumeixen la implamentaciói de  les mesures establertes en els protocols del Ministeri de Sanitat i la Generalitat de Catalunya. Una iniciativa de la Cambra de Comerç de Sant Feliu de Guíxols (web), els ajuntaments de la seva àrea de treball -entre ells Castell-Platja d’Aro (web)-, i el recolzament de les entitats relacionades -també l’Associació d’Empresaris de Castell-Platja d’Aro i S’Agaró · ADEM (web)-.

Un segell nascut a partir de la necessitat de donar confiança i seguretat als consumidors i reconèixer la tasca de l’empresariat, que rebrà l’assessorament i guia d’implementació per part de les entitats. Alhora, la mateixa Cambra de Comerç de Sant Feliu de Guíxols també ha creat la plataforma virtual anemdecompres.cat amb l’objectiu ajudar a les empreses en la seva digitalització i a fer difusió de la seva activitat i serveis, i també, del distintiu Punt Blanc. A la presentació hi eren presents Eduard Bosch, president de la Cambra; Joan Barceló, regidor Promoció Econòmica; i Manel Canadell, president de l’ADEM.

També aquesta setmana l’ADEM (web) ha iniciat la campanya de promoció i dinamització Platja d’Aro Portes Obertes, que tindrà continuïtat fins a finals d’agost. Una proposta de sortejos setmanals de vals regal d’obsequis (moda, esport, llibreries o òptiques), estades (allotjament d’una o dues nits amb serveis complementaris) o experiències (de salut, esportives o d’oci nocturn) al municipi, gratuïtament i obert a la participació de tothom. Mitjançant el compte d’Instagram de l’entitat @empresaris_platjadaro cal fer un m’agrada a la publicació, seguir el perfil de l’entitat i dels establiments participants i també un comentari etiquetant a tres persones amb qui es voldria gaudir de l’estada.


COVID19 · Nou distintiu Punt Blanc

Acreditació de comerços amb mesures de seguretat i higiene

Declaració responsable d’implementació dels protocols sanitaris

Una iniciativa de la Cambra de Comerç de Sant Feliu i Ajuntaments

Informació: Cambra de Sant Feliu (web) · AROimpulsa (web) · ADEM (web)


 

Llegir 1081 vegades