Dilluns, 18 Mai 2020 16:27

Covid19·Mesures de la Fase 1 o Inicial

Desconfinament progressiu a partir del 18 de maig

A partir de dilluns 18 de maig de 2020 Castell-Platja d’Aro, com a municipi inclòs dins la Regió Sanitària de Girona, s’estrena en Fase 1 dins el programa de desconfinament progressiu. Cal recordar que continua vigent l’estat d’alarma i, per tant, la restricció de la mobilitat a l’exterior continua limitada a activitats molt concretes · pdf · resum (gencat) · FAQS Protecció Civil

El municipi com a població de més de 10.000 habitants manté les franges horàries per fer esport i passejar, per a les sortides de la gent gran o dels infants fins a 13 anys acompanyats per una persona adulta.

Una de les principals novetats és la reobertura dels establiments comercials i sempre que no superin els 400 m2 de superfície, sense cita prèvia i amb un terç de l'aforament. Els locals de més grans també poden obrir si acoten l'espai al públic a, com a molt, 400 m2. També es poden fer rebaixes i promocions.

També destaca la reobertura al 50% de terrasses a l’aire lliure d’establiments d’hostaleria i restauració amb una ocupació màxima de 10 persones per taula o agrupació de taules. S’evitarà l’ús de cartes impreses i s’utilitzaran dispositius electrònics propis, pissarres o cartells, per evitar el contacte físic i s’eliminaran els productes d’autoservei (tovallons, setrills, escuradents i altres utensilis).

També hi ha novetats en relació a les reunions, que poden ser de fins a 10 persones, l’ocupació de vehicles, l’assistència a vetlles o enterraments i a llocs de culte, també vers l’esport professional, federat i a l’aire lliure i ala reobertura d’hotels, establiments turístics i activitats de turisme actiu i de natura i la navegació d’esbarjo.


Mesures de la Fase 1 o Inicial

Desconfinament progressiu a partir del 18 de maig

Novetats en comerç, terrasses i reunions de persones

Es mantenen franges horàries com a municipi de +10.000 habitants

Informació: pdf · resum (gencat) · FAQS Protecció Civil


 

Llegir 1152 vegades