Dimecres, 29 abril 2020 15:31

Covid19·Accions educatives i comunitàries

Nous recursos, activitats i propostes formatives

A partir de la declaració de l’estat d’alarma arran del brot de Covid19, els diversos serveis educatius i de dinamització comunitària de l’Ajuntament de Castell-Platja d’Aro s’han organitzat per poder donar resposta a les necessitats bàsiques de la població en general, i alhora continuar articulant la xarxa suport amb els usuaris amb qui habitualment tenen contacte i relació, oferint-los recursos i suport emocional.

Durant les primeres setmanes es va realitzar un seguiment telefònic amb tots els participants de les activitats i gràcies a aquest contacte es va detectar la necessitat de mantenir i alhora organitzar recursos, activitats comunitàries o propostes formatives adaptades a les noves circumstàncies. Un conjunt d’accions que s’han vehiculat sobretot mitjançant el contacte telefònic directe, videotrucades les propostes mitjançant les xarxes socials, el portal web d’activitats o fins i tot la distribució de dossiers en paper.

Un conjunt d’accions en que hi estan implicats els equips tècnics i educatius de les Llars d’Infants Municipals, Programa de Formació i Inserció, Aula d’Adults, Espais Familiars, Casa Lila, Casal Júniors, Joventut, Esports o la Biblioteca Mercè Rodoreda. Simultàniament, des de la Comissió Infància i Adolescència s’ha avançat l’activació de l’aplicació i lloc web B-Resol prevista en el Protocol per a la Prevenció de l’Assetjament de Castell-Platja d’Aro, una eina que permet a tots els adolescents i joves rebre suport emocional o denunciar -si cal anònimament- situacions d’assetjament personal i a les xarxes, violència masclista o trastorns diversos.


Covid19 · Accions educatives i comunitàries

Nous recursos, activitats i propostes formatives

Seguiment telefònic inicial amb els usuaris del servei

Llars d'Infants, PFI, Aula d'Adults, Espais Familiars, Infància, Joventut, Esports i Biblioteca

Informació: Servei Municipal d’Informació Covid-19 · M 665 500 190 (dilluns-diumenge 9-20 h) ·  consultescovid19@platjadaro.com


 

Llegir 734 vegades