Dimarts, 21 abril 2020 15:57

Tot Anirà Bé! Envia'ns els teus dibuixos!

Proposta per recollir els cartells amb l’arc de Sant Martí

L’Ajuntament de Castell-Platja d’Aro, mitjançant una carta oberta de l’alcalde a tots els infants i famílies del municipi i d'arreu, els proposa fer memòria col·lectiva de la situació tan especial que els toca viure a partir dels dibuixos amb l’arc de Sant Marí i el lema TOT ANIRÀ BÉ! Però no només les pancartes, també el que hagin fet per donar les gràcies a les metgesses i als infermers o a la policia per la seva feina o qualsevol altra manualitat o idea que hagin tingut aquests dies.

Es pot fer de dues maneres. La primera: fer-hi una fotografia, enviar-ho a turismefamiliar@platjadaro.com (amb el nom, edat i població) i d’aquí a uns dies se’n podrà gaudir a un lloc web creat expressament per a l’ocasió. totanirabe.platjadaro.com. La segona: conservar-los, i quan el confinament s’acabi des de l’Ajuntament es recolliran i amb tots aquests records s’organitzarà quelcom especial... (però que ara és encara una sorpresa!)

I si encara no heu fet un dibuix o bé si us voleu entretenir una estona també us oferim una dibuix per pintar!

La carta íntegra amb data de 21 d’abril de 2020 diu així:

Hola! Soc en Maurici, l’alcalde de Castell d’Aro, Platja d’Aro i S’Agaró

Normalment quan escric m’adreço als vostres pares i mares per parlar de coses “de grans”, però avui, aquesta carta és per a vosaltres, per a tots els infants de la nostra vila.

Com esteu? Ara ja fa moltes setmanes que vau deixar l’escola a correcuita i des de llavors heu demostrat que sou molt i molt valents: us heu quedat a casa sense sortir, perquè sabeu que aquesta és la millor manera d’evitar que el coronavirus s’escampi i faci emmalaltir a molta més gent.

Tot i que enyoreu les vostres amigues, veure els cosins i els avis, passejar per la platja, anar al parc o jugar a futbol, ens heu demostrat a tots que si fem volar un xic la nostra imaginació -una cosa que sovint els adults tenim una mica oblidada- tot és possible!

Gràcies a la vostra creativitat ara els menjadors de casa s’han convertit en gimnasos, les cuines en sales de jocs i els balcons en petites festes majors on cantar, saltar i ballar! I encara teniu temps per fer treballs de l’escola, ajudar a cuinar, a llegir i sobretot a dibuixar i pintar.

A moltes finestres i balcons hi heu penjat els vostres dibuixos amb un arc de Sant Martí i un lema que diu “TOT ANIRÀ BÉ”: són molt bonics, però ara molta gent no els pot veure i això és una llàstima! I justament per això us escric: perquè us vull proposar compartir-ho amb tothom de dues maneres.

La primera: fer-hi una fotografia, enviar-ho a turismefamiliar@platjadaro.com i d’aquí a uns dies en podrem gaudir al web totanirabe.platjadaro.com

La segona: conservar-los molt i molt bé! Quan tot això s’acabi des de l’Ajuntament ho recollirem i amb tots aquests records farem quelcom molt especial... però que ara és encara una sorpresa!

Però no només les pancartes que enganxeu a les finestres: també el que feu per donar les gràcies a les metgesses i als infermers o la policia per la seva feina o qualsevol altra manualitat o idea que hagueu tingut aquests dies.

Serà una manera de celebrar que el virus ha marxat, per recordar les bones estones que malgrat tot hem passat plegats i per donar-vos les gràcies a tots els infants i joves per ajudar-nos a aconseguir-ho!

Què us sembla la proposta? Compto amb vosaltres? Moltes gràcies!


Tot Anirà Bé!

Proposta per recollir tots els dibuixos amb l’arc de Sant Martí

També altres pancartes, manualitats i idees elaborats pels infants

Creació d’un web amb tots els records i conservar-los lliurant-los a l’Ajuntamnt

Informació: Oficina de Turisme · T 972 817 179 · turismefamiliar@platjadaro.com


 

 

Llegir 2259 vegades