Divendres, 14 Febrer 2020 09:14

Carles Bros al Parc dels Estanys

Escultura de gran format a l'aire lliure fins al 5 de juliol

Mostra a l’aire lliure d’escultura de gran format de Carles Bros (Terrassa, 1956; pintor, escultor i gestor cultural amb estudi i sala d’exposicions a Colera) al Parc dels Estanys de Platja d’Aro, del 15 de febrer al 5 de juliol d’enguany amb el títol Fes punta al llapis (pdf), amb una trentena de peces d’acer corten. La mostra és la primera de l’any al parc i dona continuïtat al cicle anual d’exposicions al municipi. La mostra està organitzada per la regidoria de Cultura i se’n pot gaudir lliurament cada dia de la setmana, tot coincidint amb l’horari d’obertura el parc -de febrer a abril (8-18 h) i de maig a juliol (7-21 h)-.

La mostra de Carles Bros dona continuïtat al projecte, iniciat l’any 2014, d’eixamplar els espais expositius municipals més enllà del Castell de Benedormiens de Castell d’Aro, i apropar-los a un públic més ampli, tot arribant fins a aquest parc urbà de 150.000 m2 d'atractiu ciutadà, turístic i naturalista, inaugurat l’octubre de 2012. Prèviament hi ha exposat Emili Armengol, Alberto Gómez Ascaso, Jaume Roser, Medina-Campeny, Bonaventura Ansón, Josep Canals, Pedro Jordán, Clemente Ochoa, Rosa Serra, Manel Àlvarez, José Luís Pascua i Marzo-Mart. De cadascun d’ells en resta com a testimoni permanent una peça instal·lada al mateix parc, com a part del Fons Municipal d’Art, complement de les mostres temporals que s’hi fan.

L’Ajuntament de Castell-Platja d’Aro ha programat una desena d’exposicions per a aquest any 2020. Més enllà de la mostra actual, el Parc dels Estanys acollirà una segona proposta d’escultura gran format d’Angel Camino (11 juliol-7 febrer 2021) que també exposarà obra de petites dimensions a la Masia Bas de Platja d’Aro (11 juliol-13 setembre). El Castell de Benedormiens, serà escenari de dues propostes vinculades a la cultura popular: composicions florals en motiu de la festivitats de sant Isidre Llaurador (16-18 maig) i de diorames, pessebres i composicions nadalenques (20 desembre-6 gener); dues de col·lectives: artistes locals (actualment i fins al 23 de febrer · pdf) i de tapís d’autors locals (29 febrer-29 març) i cinc d’arts plàstiques: Glòria Muñoz (4 abril-3 maig), Montesol (30 maig-28 juny), Navarro Vives (4 juliol-16 agost), Pere de Ribot (29 agost-18 octubre) i Antoni Amat (24 octubre-22 novembre).


Carles Bros exposa al Parc dels Estanys

Escultura de gran format del 15 de febrer al 5 de juliol

“Fes punta al llapis”, hivern i primavera (8-18 h) i estiu (7-21 h)

Cicle d’Exposicions a Castell-Platja d’Aro 2020

Informació: regidoria de Cultura · T 972 816 192 · cultura@platjadaro.com · pdf


 

Llegir 722 vegades