Dilluns, 10 Febrer 2020 13:50

Setmana Cultural a l’Aula d’Adults

Vuit xerrades i set activitats amb 200 participants

El centre de formació municipal per a persones adultes ha acollit la primera edició d’aquesta iniciativa amb la voluntat de generar un espai de treball cultural, educatiu i social en què voluntariat i alumnat del centre pogués organitzar, gestionar i dur a terme un programa propi d’activitats i alhora participar-hi. Es van desenvolupar vuit xerrades i set activitats, algunes obertes a tota la ciutadania, amb un global de 200 participants.

El programa es va obrir amb una xerrada de l’escriptora Nadia Ghulam sobre la seva autobiografia El Secret del meu turbant, un testimoni de valentia, coratge i de treball per a la cultura de la pau; i va continuar amb les sessions d’Ordre conscient a càrrec d’Organtiz’art. I tot seguit es van desenvolupar les xerrades dels usuaris i voluntaris del centre sobre economia personal, fotografia o primers auxilis, entre d’altres. Les activitats eren orientades a donar resposta a les necessitats de l’alumnat dels cursos i tallers; i la cloenda fou a càrrec de la Federació Associacions Culturals i Educatives de Persones Adultes amb una sessió obre els beneficis que podia tenir  pel centre poder comptar amb una associació d’alumnes i exalumnes.

L’escola, amb seu als dos centres cívics municipals, compleix enguany el seu 20è aniversari com a servei de la regidoria de Dinamització Comunitària i Participació Ciutadana amb la col·laboració de la Generalitat de Catalunya. S’adreça a la població adulta -a partir de 16 anys- amb una participació de més de 300 alumnes acompanyats per un equip de professionals i de voluntaris. Ofereix un doble programa, amb formació reglada i no reglada.


Setmana Cultural a l’Aula d’Adults

Vuit xerrades i set activitats amb 200 participants

Obertura Nadia Ghulam, autora de l’autobiografia El Secret del meu turbant

Cloenda amb la Federació Associacions Culturals i Educatives de Persones Adultes

Informació: Aula Muicipal d’Adults · T 972 818 341 · aula.adults@platjadaro.com


 

 

Llegir 573 vegades