Dimecres, 05 Febrer 2020 13:41

Lliurament Gran Sorteig de Nadal

Entrega dels divuit premis de la 4a edició del concurs

El passat dissabte 1 de febrer a la Sala d’Actes de l’Ajuntament es van lliurar els premis de la quarta edició del Gran Sorteig de Nadal de Castell-Platja d’Aro i S’Agaró, la proposta de dinamització comercial del municipi en motiu de les festivitats nadalenques. El sorteig s’havia efectuat la primera setmana de gener davant notària amb la tria aleatòria de les 18 butlletes afortunades entre les més de 33.000 participants, provinents d’un centenar de comerços i serveis locals adherits a la campanya. Com a novetat s’han s’amplia el nombre d’afortunats amb el Tercer Premi, d’un fins a setze per incrementar així les opcions i l’atractiu del concurs.

L’afortunada amb el Primer Premi, consistent en un cotxe model Kia Stonic i també en milers d’euros en regals ha estat Jessica Jiménez Martín de Begur, amb la butlleta lliurada al Restaurant-Pizzeria La Riera. El Segon Premi, format per una bicicleta elèctrica tot terreny i un conjunt de regals ha estat per a Susanna Carreras Miralles de Vilassar de Mar, amb la butlleta lliurada a la botiga Marco Polo. També repartit butlletes afortunades amb Tercers Premis els establiments PP’s Park, Essencials, Fils i Colors, Angelo Lucchini, Top Gift, Carnisseria Arnall, Mar Franc, Coco Woman, Intersport, Regal’Aro, Carnisseria Méndez, Obsessione, Carnisseria Martí Coll, Mama Oso, Restaurant La Tagliatella i La Casa de las Carcasas

Del 30 de novembre al 4 de gener tothom que comprava per un valor mínim de 20 euros en algun del centenar de comerços i serveis adherits a la campanya podia desar una butlleta de participació amb les seves dades personals a les urnes distribuïdes en els mateixos establiments i, per tant, optar a algun dels premis del sorteig. Una iniciativa de promoció turística i comercial promoguda per l’Ajuntament de Castell-Platja d’Aro amb la col·laboració d’Empor Speed i el suport de les diverses associacions econòmiques del municipi: Associació d’Empresaris de Castell-Platja d’Aro i S’Agaró, Associació d’Hotels de Castell-Platja d’Aro i S’Agaró, Associació d’Hoteleria, Restauració i Oci Nocturn i S’Agaró-Sant Pol Es Mou Associació d’Empresaris.


Lliurament Gran Sorteig de Nadal

Entrega dels divuit premis de la 4a edició del concurs

Un Kia Stonic, una bicicleta elèctrica i setze lots de regals

Escollits entre 33.000 butlletes repartides en un centenar d’establiments

Informació: AROimpulsa · T 972 804 207 · aroimpulsa@platjadaro.com · web


 

Llegir 828 vegades