Divendres, 31 Gener 2020 13:44

Exposició d’Artistes Locals 2020

De l’1 al 23 de febrer al Castell de Benedormiens

Primera exposició de l’any a les sales municipals d’art del Castell de Benedormiens de Casell d’Aro, amb una col·lectiva d’Artistes Locals (pdf) en pintura, dibuix i escultura, tant de creadors de renom nacional i internacional vinculats amb el municipi, com d’alumnes de l’Escola Municipal d’Art i també d’altres autors locals. Un conjunt de creadors que queden recollits en el catàleg commemoratiu editat pel consistori. Organitzada per la regidoria de Cultura de l’Ajuntament de Castell-Platja d’Aro es pot visitar, en entrada lliure, de l’1 al 23 de febrer (caps de setmana i festius 10-13 h i 17-20 h). 

La mostra acull la participació de Elena Dontsova, Eloy Miralles, Eric Gijsen, Eva Teixidor, Hans Peter Kusters, Isidre Vilaseca, Jaume Malaret, Jesús Delgado, Joana Álvaro, Jordi Ibars, José Guillén, Josefina Jofre, Josep Amat, Josep Bamala, Josep Barnés, Josep Figueras, Josep Navarro Vives, Josephine Martínez, Laura Riba, M. Dolors Fullà, Maite Baldellou, Manel Bea, Manolo Blanco, Manuel Acedo, Maria Bagudanch, Maria Caixas, Maria Suñer, Maria Tapia, Marina Escrich, Micheline Samaey, Montse Castells, Natalia Yurina, Neus Dalmau, Ofelia Castillo, Pepe Mateu, Pilar Puig, Ramona Huertas, Rosa M. Bober, Rosa M. Cuadrado, Sara Renau, Soledad Jofre, Svetlana Korchagina, Svetlana Novikova, Vicente Romero i Wether Merenciano.

Aquesta és la primera proposta d’un programa anual que s’estén pels tres espais expositius municipals. El Parc dels Estanys de Platja d’Aro acollirà dues mostres d’escultures gran format a l’aire lliure de la mà de Carles Bros i d’Angel Camino que també exposarà obra de petites dimensions a la Masia Bas de Platja d’Aro. El Castell de Benedormiens, més enllà de la mostra permanent del Fons Municipal d’Art a la seva planta superior, serà escenari de dues propostes vinculades a la cultura popular -composicions florals en motiu de la festivitats de sant Isidre Llaurador i de diorames,  pessebres i composicions nadalenques- una de col·lectiva de tapís d’autors locals i cinc d’arts plàstiques: Glòria Muñoz, Montesol, Navarro Vives, Pere de Ribot i Antoni Amat.


Exposició d’Artistes Locals 2020

De l’1 al 23 de febrer al Castell de Benedormiens

Caps de setmana i festius 10-13 h i 17-20 h, entrada lliure

Primera mostra del programa municipal anual d’arts plàstiques

Informació: regidoria de Cultura · T 972 816 192 · cultura@platjadaro.com · pdf


 

Llegir 994 vegades