Dimecres, 29 Gener 2020 08:23

Carnaval de Platja d’Aro · Del 15 al 26 de febrer

Gran Rua de Carrosses i Comparses dissabte 22 de febrer

El 43è Carnaval de Platja d’Aro se celebra del 15 al 26 de febrer de 2020 (pdf) amb una vintena de propostes amb el carrer com a escenari principal de la festa. La regidoria de Turisme de l’Ajuntament i la Federació de Colles de Carnaval mantenen l’aposta per un celebració popular i familiar, on només tres activitats són de pagament i a preus populars. Les principals novetats són la celebració del Canvi d’Atributs en el marc del Sopar de Colles i la Gran Festa de Dijous Gras amb els discjòqueis de Flaix FM Hèctor Ortega i Sergi Domene per celebrar el desè aniversari de la colla dels Reis Carnestoltes d’enguany Anem de Conya.

La Gran Rua de Carrosses i Comparses és dissabte 22 de febrer amb format desdoblat: al matí desfilen una desena de colles en modalitat d’exhibició, fora de concurs (11 h) i a la tarda 65 colles més i que opten a premi (16 h). La rua reparteix més de 8.000 euros en premis per als cinc primers classificats en cinc categories: Carrossa Gran, Carrossa Petita, Comparsa, Disfressa i Colles Locals; i també guardó únic per a la Millor Colla Debutant. El lliurament de premis és el mateix dia, al Palau d’Esports i Congressos, on primer hi haurà ball (22 h) i tot seguit es donaran a conèixer els guanyadors (23 h) · [ consulteu les colles participants al document adjunt de la notícia ]

Prèviament, l’activitat s’inicia dissabte 15 de febrer amb el Sopar de Colles de Carnaval (21 h) i tot seguit el Canvi  d’Atributs (23 h) entre els Reis Carnestoltes de 2019 de la Colla Els Collonuts amb els de 2020 de la Colla Anem de Conya, moment en què començarà el seu regnat. La nit es tancarà amb l’espectacle còmic, coreogràfic i musical de presentació de cadascuna de les colles del municipi. L’endemà, diumenge 16 de febrer doble desfilada infantil animada per Soy La Fiesta a S’Agaró (11 h) i a Platja d’Aro (16 h). Les cercaviles de les Llars d’Infants Municipals són dimecres 27 de febrer (11 h) i també la botifarrada popular amb disco mòbil (21 h).

Dimecres s’estrena la Gimcana de Carnaval (17-19 h) pels carrers de la vila, una iniciativa de la regidoria de Joventut, que també organitza per a l’endemà, Dijous Gras, el concurs de la Pujada del Pernil (13 h). Una proposta, posterior al Pregó de Ses Majestats Carnestoltes (12 h) i prèvia a l’arrossada popular per a un miler de comensals (14 h) i a la Festa de Carnaval amb Flaix FM (22.30 h). Diumenge 23 de febrer les activitats prenen el carrer amb els jocs gegants Juguipop (11-14 h), Rua de Colles Locals a Castell d’Aro (12 h), animació musical amb Los Labradores (12 h) i l’espectacle de carrer Pigs (17 h). L’Enterrament de la Sardina, dimecres 26 de febrer (19.30 h), amb la tradicional concentració, cercavila i sardinada popular clou els actes de Carnaval.


Carnaval de Platja d’Aro 2020 

Del 15 al 26 de febrer amb una vintena d’activitats populars i familiars

Novetats: festa nocturna de Dijous Gras i dues activitats juvenils

Gran Rua de Carrosses i Comparses: dissabte 22 de febrer (11 h exhibició · 16 h concurs)

Informació: Oficina de Turisme · T 972 817 179 · turisme@platjadaro.com · pdf


 

Llegir 1079 vegades