Dijous, 23 Gener 2020 13:45

Actualització incidències temporal

Es desactiva el Pla d'Emergència Municipal 

COMUNICAT DE L’AJUNTAMENT DE CASTELL-PLATJA D’ARO

Accions de seguretat, mesures preventives i recomanacions davant els efectes del temporal “Glòria”

Dijous 23 de gener de 2020 · 14.30 h (actualització)

 

L’Alcalde de Castell-Platja d’Aro declara la DESACTIVACIÓ de la situació d’Alerta del Pla d’Emergència, es dissol el Comitè d’Emergència Municipal i en conseqüència es recupera la normalitat en relació a les mesures preventives.

 L’ACTIVITAT DOCENT al municipi retornarà a la normalitat a partir de demà divendres 24 de gener de 2020 (simultàniament també ho forà el servei de transport escolar). Les activitats organitzades per l’Ajuntament retornaran progressivament al seu ritme habitual entre avui i demà, en funció de les seves possibilitats (en cas de dubte, podeu contactar directament amb cada servei).

Es desmunta el Centre d’Acollida de Protecció Civil al Palau d’Esports i Congressos de Platja d’Aro i la instal·lació recupera el seu ús habitual.

Es mantenen les restriccions d’accés al Passeig Marítim, i es PROHIBEIX el pas entre l’Avinguda Reina Fabiola i l’Avinguda Mediterrània per la seva perillositat i per facilitar els treballs de reposició.

Malgrat la millora general de la situació, estigueu alerta a la previsió meteorològica i als avisos, recomanacions i consells d’autoprotecció que s’ofereixen des dels mitjans de comunicació i també des dels canals d’informació de l’Ajuntament i de la Policia Local.

Per a qualsevol situació de risc o d’emergència adreceu-vos a la Policia Local de Castell-Platja d’Aro · T 972 825 777 o truqueu al 112.

Gràcies per la vostra col·laboració.


 

Llegir 1939 vegades