Dijous, 16 Gener 2020 08:59

17è Concurs digital infantil Aqualia

Guardonades tres alumnes d’escoles el municipi

Els dibuixos de les alumnes Anna Martí de l’escola Els Estanys de Platja d’Aro, i de Leire Ríos i Maria González de l’escola Vall d’Aro de Castell d’Aro han estat finalistes en la modalitat individual entre 7.200 originals en el Concurs Digital Infantil que organitza anualment Aqualia, empresa concessionària del servei municipal d’aigua, per fomentar un consum responsable de l’aigua a les poblacions on gestiona aquest servei públic (web).

El regidor d’Ensenyament de l’Ajuntament de Castell-Platja d’Aro, Josep Amat, conjuntament amb l’alcalde, Maurici Jiménez i el responsable de Girona Nord d’Aqualia, Jordi Johé, van lliurar la darrera setmana d el guardó a les tres joves que han aconseguit un smartwatch com a premi. Tots tres van destacar la importància d’aprofitar les possibilitats que ofereixen les noves tecnologies, amb la que els més joves estan avui tan familiaritzats per sensibilitzar-se sobre l’ús raonable de l’aigua i contribuir a un desenvolupament sostenible.

En aquesta 17a edició els joves alumnes de 3r i 4rt de Primària havien de convertir-se en investigadors per resoldre d’on prové l’aigua que consumeixen cada dia i a on va després d’utilitzar-la. El lloc web del concurs ha registrat més de 31.000 sessions, durant les quals han pogut completar el seu dibuix i aprendre sobre com seguir la pista del cicle integral de l'aigua, a través del còmic didàctic i dels cartells educatius, de consulta i descàrrega gratuïta.


17è Concurs Digital Infantil Aqualia

Tres alumnes d’escoles del municipi proclamades finalistes

S’han presentat més de 7.200 originals en la modalitat individual

Difusió del cicle integral de l’aigua i educació en l’ús i consum responsable

Informació:  www.investigadorsdelaigua.cat


 

Llegir 693 vegades