Divendres, 20 Desembre 2019 06:31

Butlletí d'Informació Municipal núm. 23

Publicada l’edició de tardor 2019 i hivern 2020

L’Ajuntament de Castell-Platja d’Aro publica i distribueix el vint-i-tresè número del Butlletí d’Informació Municipal, corresponent al període de tardor de 2019 i hivern de 2020. L’edició es lliura a les llars familiars mitjançant el servei públic de Correus, però també es pot trobar a les diverses dependències de l’Ajuntament i n’hi ha una versió digital (aquí). L’obertura de la publicació està dedicada tant al Pla de Millora Continua del Comerç com també al conjunt d’obres públiques que envolten la trama urbana de l’eix comercial per evitar inundacions, alhora que esdevindran una oportunitat per redissenyar els espais per fer-los més atractius.

El reportatge central recull els resultats dels segons Pressupostos Participatius dels que n’han sorgit quatre projectes d’inversions valorats ens 190.000 euros. També d’altres reportatges més breus sobre l’oferta d’activitats nadalenques, el 8è Premi Jordi Comas de Recerca Local, la memòria de servei de la Policia Local durant el període d’estiu, l’estrena del primer Punt Lila de l’Ajuntament -un espai d’atenció, informació i sensibilització contra la violència sexista-, i el nou servei Espai Respir d’estimulació física i cognitiva per a la gent gran i de suport als seus familiars i cuidadors. També hi ha dues seccions de notícies (d’esdeveniments passats i novetats de futur).

L’espai d’entrevista el protagonitza José Guillén Pepu, professor de l’Escola Municipal d’Art. El racó de la memòria, proposa a partir de la comparativa de dues fotografies -una d’actual i una d’històrica- la descoberta de la Masia Bas de Platja d’Aro. En l’espai dedicat a les entitats s’hi presenten Culturejant, els Geganters de Castell-Platja d’Aro i Sant Grau Cycling Costa Brava. Darrerament, els grups polítics municipals (Junts, PSC, ERC, SOM, La Vall d’Aro En Comú i el regidor no adscrit José Luís Villa) també hi tenen un espai de lliure expressió.

El Butlletí es va començar a publicar l’estiu de 2010, amb l’objectiu d’informar als ciutadans d’allò que s’està fent des de l’esfera pública i política, tot oferint transparència. Simultàniament. L’Ajuntament també posa a disposició de la ciutadania, altres canals de comunicació: des de les publicacions en paper (agendes d’activitats i programes de mà de les activitats), fins als entorns digitals (llocs web relacionats amb el consistori, de promoció turística i d’activitats i festivals), presència a les xarxes socials (YouTubeFacebookTwitter i Instagram) o el servei de notícies via correu electrònic -newsletter-.


Publicat el 23è Butlletí d'Informació Municipal

Període de tardor de 2019 i hivern 2020 (5.000 exemplars)

Reportatge d’obertura: Pla de Millora Continua del Comerç i d’obres públiques de l’eix comercial

Seccions de notícies, fotografia, memòria històrica, associacions i grups municipals

Informació: àrea de Comunicació · T 972 804 205 · comunicacio@platjadaro.com · Butlletí


 

Llegir 714 vegades