Dimecres, 27 Novembre 2019 07:04

Encesa de Llums de Nadal

Segona edició del túnel de la llum al carrer Miramar

Encesa de Llums de Nadal a Platja d’Aro, Castell d’Aro i S’Agaró dissabte 30 de novembre (19 h) des del carrer Miramar de Platja d’Aro on s’hi ha instal·lat per segon any consecutiu el Túnel de Llum de 60 metres amb espectacle musical. Una hora abans i una hora després les bandes musicals d’animació Xaranga Damm-er, Los Labradores i Band  The Band es passejaran pels carrers del nucli comercial de la vila. Enguany estrenen o renoven il·luminació o decoració nadalenca dos espais per a vianants propers a les galeries comercials i un tram de l’Avinguda de la Pau de Platja d’Aro, el Parc de Sant Ramon de S’Agaró, i també la Plaça Poeta Sitjar i una zona de la Pujada de l’Església de Castell d’Aro.

El túnel de llum té un longitud de 60 metres, una amplada de quatre i una alçada de vuit, en un muntatge sobre sis arcs daurats separats entre ells per 12 metres. L’estructura incorpora 40 línies de cordons amb 900 punts led de 60 metres cadascuna, i també 500 làmpades flash, 25 motius nadalencs i dues portades per a l’inici i al final del túnel, sempre amb sistema led. Un conjunt que proposa un espectacle de llum i so gràcies a múltiples altaveus, sincronitzant el joc d’il·luminació amb la música de tres populars cançonsAll I Want for Christmas Is You de Mariah Carey, Carol of the Bells de David Foster i Dancing Queen d’ABBA, que es podrà veure fins al 6 de gener en cinc sessions cada divendres i dissabte (18.30 h, 19 h, 19.30 h, 20 h, i 20.30 h) i en tres projeccions de diumenge a dijous (18.30 h, 19 h i 19.30 h).

Els 24.000 m2 d’il·luminació nadalenca de baix consum estarà activa enguany un global de 170’5 hores, al mateix temps que també estarà en funcionament el fil musical d’ambientació als carres més comercials del municipi. Enguany es consoliden tres principals novetats estrenades el 2018 en el marc de la campanya d’activitats Cada dia és Nadal a Platja d’Aro (pdf): la pista de gel de Platja d’Aro instal·lada ara la Plaça dels Estanys del 30 de novembre al 6 de gener; Platja d’Aro Nadal Shopping el cap de setmana 14 i 15 de desembre en un tram de l’avinguda central i dues sessions d’activitats familiars a la Plaça Sant Pol de S’Agaró els diumenges 15 i 22 de desembre.  

Altres activitats són la quarta edició del Gran Sorteig de Nadal (del 30 de novembre al 4 de gener), la 61a edició del Pessebre Vivent de Castell d’Aro (22, 25, 26, 28 i 29 de desembre i l’1 de gener, l’exposició del 40è Concurs de diorames, pessebre i composicions nadalenques al Castell de Benedormiens i a l’Antic Casino de Castell d’Aro (del 22 de desembre al 6 de gener), el Parc Infantil de Nadal de Platja d’Aro El Mar dels Nens al Palau d’Esports i Congressos (del 27 al 30 de desembre i del 2 al 4 de gener) i el Campament Reial i les Cavalcades a Platja d’Aro i Castell d’Aro el diumenge 5 de gener on per segon any consecutiu ja no hi haurà cap persona caracteritzada o pintada en el seguici del Rei Baltasar gràcies a la col·laboració de l’Associació Sociocultural Casumaï (Senegal).


Encesa de Llum de Nadal 2019

Dissabte 30 de novembre · 19 h Carrer Miramar, Platja d’Aro

Segona edició del túnel de llum de 60 metres amb espectacle musical

Inici del cicle d’activitats “Cada dia és Nadal a Castell d’Aro, Platja d’Aro i S’Agaró"

Informació: Oficina de Turisme · T 972 817 179 · turisme@platjadaro.com · pdf


 

Llegir 1361 vegades