Dimecres, 23 Octubre 2019 09:09

Fons Municipal d’Art 2011-2019

Exposició fins al 24 de novembre a Castell d'Aro

Sisena exposició de l’any a les sales municipals d’art del Castell de Benedormiens de Casell d’Aro, amb una col·lectiva amb 50 obres del Fons Municipal d’Art del període 2011-2019 (pdf) en pintura, dibuix, ceràmica, escultura i fotografia. Organitzada per la regidoria de Cultura de l’Ajuntament de Castell-Platja d’Aro es pot visitar, en entrada lliure, del 26 d’octubre al 24 de novembre els caps de setmana i festius (11-13 h i 17-20 h). S’hi poden veure obres de Pep Camps, Quim Domene, Artigau, Isidre Vilaseca, Tindaro Calia, Rosa Serra o Xavier Carbonell, entre d’altres.

Des de l’any 1983 el consistori organitza i presenta exposicions individuals o col·lectives d’artistes contemporanis de tècniques diverses. El Fons Municipal d’Art s’ha anat bastint exclusivament amb les aportacions d’aquests creadors generant una col·lecció eclèctica en mitjans, formats, tècniques, moviments i estètiques, amb molts accents i amb una gran proliferació de llenguatges artístics. Comprèn un llarg període de l’art català, i també amb peces d’artistes d’àmbit internacional. Centrada en diferents corrents, tant abstractes, com de ressò figuratiu i realista, amb una visió exhaustiva de la concepció tradicional del paisatge i la figura.

La proposta pren el relleu a les cinc exposicions prèvies de 2019 al mateix espai: Quim Corominas, Albert Gonzalo, Xano Armenter, Manel Anoro i Manel Àlvarez; un cicle que es completarà amb la mostra del 40è Concurs de diorames, pessebres i composicions nadalenques a finals d’any. Alhora, fins al 2 de febrer de 2020 el Parc dels Estanys és escenari de la mostra d’escultures de gran format de Marzo-Mart (pdf), que va prendre el relleu a la proposta anterior protagonitzada per José Luís Pascual. El tercer espai expositiu, la Masia Bas de Platja d’Aro ha acollit dues propostes: les obres guanyadores i finalistes del sisè concurs internacional de projectes fotogràfics Educant la Mirada i la col·lectiva Mira’m, retrats a la col·lecció ”la Caixa” d’art contemporani.


Exposició Fons Municipal d’Art 2011-2019

Del 26 d’octubre al 24 de novembre al Castell de Benedormiens

Col·lecció configurada a partir dels artistes que han exposat al municipi

Obres de Quim Domene, Isidre Vilaseca, Tindaro Calia, Rosa Serra o Xavier Carbonell

Informació: regidoria de Cultura · T 972 816 192 · cultura@platjadaro.com · pdf


 

Llegir 147 vegades