Dimecres, 23 Octubre 2019 06:53

Formació per a Entitats Esportives

Una iniciativa del Consell Esportiu del Baix Empordà

El Consell Esportiu del Consell Comarcal del Baix Empordà (web) amb la participació de diversos ajuntaments organitzen el Pla de Formació per a Entitats Esportives 2019-2020: una proposta de 14 sessions, diversos dilluns (18-21 h) de novembre a juny al Centre Municipal d’Educació de Palafrugell. L’Ajuntament de Castell-Platja d’Aro subvenciona a les entitats del municipi la quota de 300 euros per a dues places i club per assistir-hi (poden ser persones diferents en cada sessió). Inscripcions fins al 29 d’octubre (places limitades).

La proposta s’adreça principalment a entitats que organitzen activitats esportives -clubs, AMPAS, centres escolars, entitats de lleure- amb la finalitat de dotar-los de tota la informació necessària per una gestió amb coneixement i garanties; dotar-los d’eines econòmiques, fiscals o comptables; i adequar les entitats esportives a la legislació vigent.

Hi ha sessions sobre sis àmbits temàtics: estratègic (com exercir de directiu/va), jurídic (règim intern i registre, responsabilitats de les juntes directives, relacions amb l’administració, llei de professions de l’esport, i noves tecnologies), econòmic (finances per a directius/ves, i obligacions fiscals i comptables), laboral (voluntariat i personal contractat), màrketing (patrocini i dret i lleure esportiu i educatiu) i esportiu (planificació d’escoles esportives).


Pla de Formació per a Entitats Esportives

Una iniciativa del Consell Esportiu i de diversos ajuntaments del Baix Empordà

Sessions de novembre a juny sobre gestió, normatives, voluntariat, patrocinis, etc.

L’Ajuntament subvenciona la inscripció de 300 euros als clubs del municipi (places limitades)

Informació: regidoria d’Esports · T 972 816 769 · esports@platjadaro.com · web


 

Llegir 750 vegades