Dilluns, 14 Octubre 2019 12:19

Programa de Garantia Juvenil 2019

Contractació en pràctiques de joves en situació d’atur

Nova convocatòria d’aquest programa mitjançant el qual l’Ajuntament de Castell-Platja d’Aro proposa la contractació laboral temporal en règim de pràctiques durant sis mesos a jornada complerta (amb inici màxim el 31 d’octubre d’enguany) per a tres joves en situació d’atur: dos com auxiliars administratius/ves i un com a integrador/a social. Límit de presentació d’instàncies al registre de l’Ajuntament: dilluns 21 d’octubre de 2019.

Els requisits generals de la convocatòria són: tenir com a màxim 29 anys, disposar d’un Grau Mig o Superior o estudis universitaris, estar inscrits al SOC com demandant d’ocupació i al Programa de Garantia Juvenil de la Generalitat de Catalunya, i no haver participat a les convocatòries de l’exercici 2017 i 2018. Com a requisits específics de cada perfil són disposar d’un Grau Mig o Cicle d’Administració i Finances o equivalent; i d’un Grau Superior o Cicle formatiu d’Integració Social (o vinculats a la família de serveis socioculturals i a la comunitat).

Mitjançant aquesta convocatòria es pretén millorar la ocupabilitat dels joves amb l'adquisició de les aptituds i les competències derivades de la pràctica laboral, de manera que sigui possible la seva incorporació al mercat laboral de forma estable i duradora en el temps. Una acció conjunta del Servei d’Ocupació de Catalunya de la Generalitat, el Ministerio de Empleo y Seguridad Social i el Fons Social Europeu, i que a nivell local gestiona AROimpulsa.


Programa de Garantia Juvenil 2019

Contractació en pràctiques  durant sis mesos de tres joves en situació d’atur

Perfils de les places: dos auxiliars administratius/ves i un integrador/a social

Límit de presentació d’instàncies al registre de l’Ajuntament: dilluns 21 d’octubre

Informació: AROimpulsa · T 972 804 207 · aroimpulsa@platjadaro.com · web


 

Llegir 737 vegades