Dilluns, 23 Setembre 2019 12:32

Votació pressupostos participatius

Fins al 25 d’octubre (majors de 14 anys empadronats)

Fase de votació dels segons pressupostos participatius de l’Ajuntament de Castell-Platja d’Aro, entre 15 propostes, del 23 setembre al 25 d’octubre de 2019 (ambdós inclosos). Poden participar-hi tots els empadronats al municipi abans de l’1 de juliol d’enguany i que tinguessin un mínim de 14 anys a 31 de desembre de 2018, i votar fins a un màxim de tres propostes. El consistori hi destina 150.000 euros en matèria d’inversions, i s’executaran tantes propostes com sigui possible dins d’aquesta partida, en funció de quin sigui l’ordre de les més votades.

Es pot votar a tothora mitjançant el portal en línia (web). Simultàniament hi ha quatre punts municipals d’accés públic per poder-ho fer en línia, ubicats a Platja d’Aro (Oficina de Turisme i Oficina d’Atenció al Ciutadà), a Castell d’Aro (Oficina d’Atenció al Ciutadà) i a S’Agaró (Ca La Generosa -l’edifici on hi ha Correus i Televisió Costa Brava-). També es poden omplir butlletes de paper i desar-les a les urnes instal·lades a l’Ajuntament, Biblioteca Mercè Rodoreda, Centre Cívic Vicenç Bou i escoles Fanals d’Aro i Els Estanys (Platja d’Aro); Oficina d’Atenció al Ciutadà, Escola Vall d’Aro i Institut Ridaura (Castell d’Aro); i a Ca La Generosa (S’Agaró).

Les butlletes també es poden desar a l’estand mòbil amb presència als tres nuclis del municipi. Platja d’Aro: divendres 27 de setembre i 18 d’octubre (10-12 h) al mercat municipal, dimecres 2 d’octubre a l’Escola Fanals d’Aro, i dimecres 9 d’octubre a l’Escola Els Estanys (a l’inici i cloenda de la jornada escolar). Castell d’Aro: dimarts 8 d’octubre (17.30-19 h) a la Plaça Poeta Sitjar, i dimecres 16 d’octubre a l’Escola Vall d’Aro (a l’inici i cloenda de la jornada escolar). S’Agaró: dissabte 5 d’octubre (12-14 h) a l’Avinguda de Platja d’Aro.

Les propostes finals són: arranjar el Camí Vell a Can Cuc; il·luminar el Camí vell de Santa Cristina d’Aro al Cementiri Vell; furgoneta elèctrica per a l’àrea d’Esports; canviadors infantils a tots els equipaments públics; cistelles de corfbol a Riuet, Platja Gran; parc de lleure per a gossos a l’entorn del carrer Pere Quart; estàtua d’homenatge a Ray Harryhausen a Sa Conca; estàtua d’homenatge a l’actor Bill Murray; penjadors per als lavabos públics; ampliació del nombre de papereres al nucli antic de Castell d’Aro; i de bancs al carrer Luxemburg de Platja d’Aro; parc infantil a la zona de Pinell; millora de la parada d’autobús de l’Av. Castell d’Aro amb carrer Estrasburg; millora de la zona d’exercici físic a l’aire lliure al Passeig Marítim i; instal·lació de xarxes de vòlei a Riuet, Platja Gran.


Votació final dels segons pressupostos participatius 

Del 23 setembre al 25 d’octubre per a majors de 14 anys  a 1 de gener, empadronats abans de l’1 de juliol

Elecció d’un màxim de tres accions entre les 15 propostes finalment seleccionades

L’Ajuntament hi destinarà 150.000 euros en accions de l’àmbit de les inversions

Informació: regidoria de Participació Ciutadana · T 972 818 341 · participa@platjadaro.com · web


 

Llegir 245 vegades