Divendres, 13 Setembre 2019 06:20

Aula Municipal d’Adults 2019-2020

Inscripcions del 16 al 24 de setembre als centres cívics

S’obre el període d’inscripció a l’Aula Municipal d’Adults de Castell-Platja d’Aro per al curs 2019-2020 (pdf). Els alumnes empadronats i preinscrits s’han d’adreçar al Centre Cívic Vicenç Bou de Platja d’Aro del 16 al 24 de setembre (de dilluns a dijous 10-13 h i 16-19 h i divendres 10-13 h) o al Centre Cívic Ca La Rafaela de Castell d’Aro (dimarts 17 de setembre 16-17 h). Els alumnes sense preinscripció es poden adreçar, a partir del 26 de setembre al Centre Cívic Vicenç Bou, on si queden places disponibles es donarà dia i hora per fer una prova de nivell. Cal presentar NIF, passaport o NIE.

L’escola, amb seu als dos centres cívics municipals, compleix enguany el seu 20è aniversari com a servei de la regidoria de Dinamització Comunitària i Participació Ciutadana amb la col·laboració de la Generalitat de Catalunya. S’adreça a la població adulta -a partir de 16 anys- amb una participació de més de 300 alumnes acompanyats per un equip de professionals i de voluntaris. Al final de cada curs publiquen la revista El Mussolet (pdf) com a mostra de les evolucions. Alhora està enllestint els tràmits i requisits per esdevenir Centre de Formació de Persones Adultes reglat

En formació no reglada s'ofereixen dos programes. El primer de Formació Bàsica i Instrumental: Nivell 1-2 per a no alfabetitzats en llengües llatines (escriptura, oralitat, lectura comprensiva i càlcul), Nivell 3 per a persones neolectors (lectura comprensiva, escriptura creativa, ortografia i gramàtica, càlcul i eines TIC) i Oral Nivell 3 per a persones neolectores (gramàtica bàsica i llengua castellana oral). El segon de Formació Continuada-Català (Lectura, Escriptura creativa i Conversa oral-nivell inicial).

En formació reglada hi ha cursos d'Espanyol com a Llengua Estrangera (Nivells A1, A2, B1 i B2 i tallers de conversa de diferents nivells) i el Programa d’Acollida i Coneixement de l’Entorn-PACE amb activitats complementàries a la formació per afavorir l’intercanvi i la relació entre l’alumnat, el coneixement de la cultura popular i tradicional catalana, per donar a conèixer els recursos i serveis del municipi i, per promoure una educació per la salut i el treball.


Inscripcions Aula Municipal d’Adults Curs 2019-2020

Del 16 al 24 de setembre (preinscrits) i partir del 26 de setembre (noves incorporacions)

Cinc d’àmbits de formació reglada i no reglada per a majors de 16 anys

Doble seu de l’escola en els centres cívics municipals de Castell d’Aro i Platja d’Aro

Informació i inscripcions: Aula Municipal d’Adults · T 972 818 341 · aula.adults@platjadaro.com · pdf


 

Llegir 1506 vegades