Divendres, 26 Juliol 2019 14:15

Vall d’Aro Run Series 2019

Curses el 28 de juliol, 31 d’agost i 22 de setembre

Cinquena edició consecutiva de la Vall d’Aro Run Series (web), una proposta que combina la pràctica esportiva amb la descoberta de l’entorn natural de Castell-Platja d’Aro i S’Agaró, amb un circuit de tres curses de perfil tècnic similars que transcorren a través de boscos i espais muntanyosos o de la façana marítima del municipi poc concorreguts: Lineal del Camí de Ronda (diumenge 28 de juliol), Nocturna de Castell d’Aro (dissabte 31 d’agost) i Clàssica de Platja d’Aro (diumenge 22 de setembre). Les dues darreres incorporen enguany la doble possibilitat de marxa popular o cursa tècnica, amb horaris d’inici diferenciats.

Una iniciativa de la regidoria d’Esports de l’Ajuntament de Castell-Platja d’Aro i de tempsXcurses, que agrupa, des de l’any 2015, diverses marxes que ja existien i d’altres de nova creació. Hom pot participar a totes o només una o dues de les curses, i és oberta tant a esportistes d’alt nivell com a afeccionats que vulguin gaudir-ne des d’una vessant més popular. Inscripcions limitades a un màxim de 150 persones a la primera i 400 persones.

Inscripcions anticipades en línia al lloc web de tempsXcurses (fins al divendres abans del dia de cada prova) o bé presencialment a la botiga Decathlon Platja d’Aro el dia abans de cada cursa (18 -20 h). També es poden fer, si hi ha places disponibles, el mateix dia de la cursa, des d’una hora fins a 15 minuts abans de l’inici (amb un recàrrec de 3 euros sobre els 12-15 euros del preu d’anticipada). També hi ha la possibilitat de fer una inscripció conjunta per a les tres curses (35 euros). La recollida de dorsals també és el dia anterior a Decathlon Platja d’Aro (18-20 h) o el mateix dia de cada cursa al punt de sortida, presentant el comprovant de pagament.


Vall d’Aro Run Series 2019

Curses els dies 28 de juliol, 31 d’agost i 22 de setembre

Recorreguts per espais muntanyosos i naturals poc concorreguts

Inscripcions anticipades en línia o el dia abans o presencialment

Informació: www.valldarorunseries.com


 

Llegir 179 vegades