Dimarts, 25 Juny 2019 10:13

Mini Club-Ludoteca a la Platja Gran

Fins al 8 de setembre per a infants de 3 a 12 anys

Vuitena edició consecutiva del Mini Club Infantil-Ludoteca de Platja d’Aro, del 25 de juny al 8 de setembre a la Platja Gran (confluència amb l’Av. Costa Brava), en un espai de 200m2, tots els dies de la setmana, de dilluns a diumenge (11-14 h i 16-19 h). L’accés és gratuït -però limitat a una hora per usuari/dia-, adreçat a infants de 3 a 12 anys, dinamitzat per un equip educatiu de monitors amb coneixements d’idiomes. S’hi ofereixen tallers, manualitats o jocs de platja entre d’altres activitats. La proposta té una mitjana de participació de més de 3.000 infants cada estiu.

A partir de juliol i durant tot l’agost, també ofereix activitats gratuïtes permanents: dilluns, dimecres i divendres (9.30-10.30 h) sessions d’hipopressius per a mares, que poden assistir-hi acompanyades dels seus nadons; i dimarts i dijous (9-10 h) sessions de ioga amb nadons de fins a 12 mesos (es recomana portar-hi oli per a massatges). Alhora cada tarda de dilluns (19.30 h) tallers i activitats d’animació. Simultàniament, tot l’estiu, es pot realitzar la gimcana On és en Xalarí? Amb l’ajuda d’un plànol cal buscar la mascota del turisme familiar dibuixat en una dotzena de petites plaques instal·lades en els punts més emblemàtics de cada nucli de la vila, on hi ha un codi numèric que cal anotar en el mateix planell i, un cop completat, retornar-lo a l’Oficina de Turisme, on es rebrà un obsequi.

Més enllà del Mini Club, durant tot l’estiu s’han programat sessions d’animació familiar cada dijous al Passeig Marítim. A la Biblioteca Mercè Rodoreda s’hi fan sessions de contes, tallers i una campanya de promoció de la lectura. També s’ofereixen visites guiades naturalistes, teatralitzades i familiars; i hi ha diverses activitats esportives, fires i mercats, i la possibilitat de gaudir de la circulació de mini trens al Parc de l’Estació o del Parc dels Estanys de Platja d’Aro... O de participar a les festes majors de S’Agaró, Platja d’Aro i Castell d’Aro; i de la Urbanització Dalmau i Riudaura. Un conjunt de propostes pròpies del municipi com a Destinació Familiar, guardó de qualitat concedit per l’Agència Catalana de Turisme des de l’any 2014 i que només tenen 25 espais del país.


Mini Club-Ludoteca a la Platja Gran

Del 25 de juny al 8 de setembre · 11-14 h i 16-19 h

Adreçat a infants de 3 a 12 anys · Gratuït (una hora / dia)

També hipopressius per a mares i ioga amb nadons

Informació: Oficina de Turisme · T 872 817 179 · turisme@platjadaro.com


 

 

Llegir 330 vegades