Dijous, 04 abril 2019 12:07

Quim Corominas exposa a Castell d’Aro

Del 6 d’abril al 5 de maig al Castell de Benedormiens

Exposició de Quim Corominas a les sales d’art del Castell de Benedormiens de Castell d’Aro, del 6 d’abril al 5 de maig d’enguany sota el títol Les llums del color (pdf), formada per pintures, sèries de dibuixos i escultures de paper. La mostra és la primera de l’any al castell i forma part del cicle anual d’exposicions al municipi, que s’estén també al Parc dels Estanys i a la Masia Bas de Platja d’Aro i se n'ha editat un catàleg commemoratiu.

La mostra està organitzada per la regidoria de Cultura de l’Ajuntament de Castell-Platja d’Aro i se’n pot gaudir amb accés lliure els caps de setmana i festius (11-13 h i 17-20 h). Simultàniament, es pot gaudir, a la planta superior, d’un espai expositiu permanent amb una selecció del Fons Municipal d’Art, amb obres que donen testimoni dels artistes que hi han fet estada durant prop de quatre dècades.

Quim Corominas, 1951, Sarrià de Ter (Girona). Artista pintor, de formació bàsicament autodidacta, ha combinat durant anys la creació visual amb la docència artística. Paradigma de l’artista multidisciplinari i versàtil, treballa la pintura, l’obra gràfica, els llibres d’artista, escultures de paper i la creació digital. Gran col·leccionista de llibres movibles i joguets antics de paper. Les seves pintures i llibres d’artista estan representats en diverses col·leccions i museus d’Europa. Ha exposat la seva obra a Girona, Barcelona, diverses ciutats de l’estat espanyol, França i Itàlia, així com a Londres, Berlín i Amsterdam. En l’actualitat, viu i treballa a Girona. La seva obra parteix de l’expressionisme abstracte i de la pintura gestual d’acció utilitzant una àmplia gamma cromàtica de colors purs on destaquen el blau i el vermell com a artífexs d’una tensió constant.

L’Ajuntament de Castell-Platja d’Aro ha programat una dotzena d’exposicions per a aquest any 2019. D’aquestes, deu estan vinculades a les arts plàstiques i dues més a la cultura popular: el concurs de conjunts florals tot coincidint amb la diada de sant Isidre Llaurador (maig) i el cicle de Nadal amb col·lectives amb temàtiques pròpies de l’època (desembre). Després de la mostra de Corominas, ja estan confirmades al Castell de Benedormiens les exposicions d’Albert Gonzalo, Xano Armenter, Manel Anoro i Manel Àlvarez. Actualment, i fins al 28 de juliol, el Parc dels Estanys és escenari de la mostra d’escultures de gran format de José Luís Pascual (pdf); i a partir d’agost en prendrà el recull les obres de Marzo Mart.


Exposició de Quim Corominas a Castell d'Aro

Castell de Benedormiens, del 6 d’abril al 5 de maig (caps de setmana i festius 11-13 h i 17-20 h)

Una quarantena de composicions pictòriques, sèries de dibuixos i escultures de paper

Segona mostra del cicle anual d’exposicions organitzades per la regidoria de cultura de l'Ajuntament

Informació: regidoria de Cultura · T 972 816 192 · cultura@platjadaro.com · pdf


 

Llegir 230 vegades