Dijous, 28 Març 2019 18:30

Activitats de lleure estiu 2019

Casals d’Estiu, Esportiu, Jovestiu i Tecnològic

Les regidories d’Esports, Infància i Joventut; i de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Castell-Platja d’Aro ofereixen quatre propostes d’estiu d’educació en el lleure per a infants i joves de 3 a 17 anys (pdf). Les activitats, que es desenvolupen de dilluns a divendres, són: Casal d’Estiu (25 juny-6 setembre), Casal Esportiu i Jovestiu (1 juliol-30 agost) i Casal Tecnològic (1-31 juliol). Els participants gaudiran de l’acompanyament i suport educatiu d’un ampli equip de monitores i monitors.

Les inscripcions per als quatre casals per a empadronats al municipi són de l’1 al 12 d’abril, en línia o bé presencialment de dilluns a divendres (10-13 h): Casa Lila de Platja d’Aro (Casal d’Estiu), Palau d’Esports i Congressos de Platja d’Aro (Esportiu i Jovestiu) i a l’àrea de Promoció Econòmica de l’Ajuntament (Tecnològic). Si hi ha disponibilitat, per a no empadronats a partir del 27 d’abril (Esportiu i Tecnològic) i 27 i 28 de maig (Casal d’Estiu i Jovestiu). Les places són limitades i es mantenen els mateixos preus que l’any anterior. Simultàniament, en les mateixes dates (1-12 d’abril) es poden sol·licitar les beques municipals adreçades a les famílies empadronades i amb residència efectiva al municipi.

El Casal d’Estiu s’adreça a infants de 3 a 12 anys (nascuts 2007-2015). L’oferta de juny i setembre es concentra a la Pineda de Riuet de Platja d’Aro (9-14 h), però sense servei de menjador. L’activitat de juliol i agost amplia seu també a l’Institut Ridaura de Castell d’Aro, amb la possibilitat de servei de menjador (fins 16 h) -també per dies esporàdics-. Inscripcions per mesos i/o darrera setmana de juny i primera de setembre. El Casal Esportiu per a noies i nois de 8 a 15 anys (nascuts 2004-2011), es desenvolupa els matins (9-14 h), majoritàriament a l’aire lliure amb activitats a l’entorn del mar i en el medi natural, i també al Palau d’Esports i Congressos de Platja d’Aro i a la Sala Polivalent de Castell d’Aro. Inscripcions per mesos.

El Casal Jovestiu té doble oferta. Les noies i nois de 13 a 15 anys (nascuts 2004-2016) poden gaudir-ne com un espais d’oci i lleure alternatiu els matins (9-14 h) al Palau d’Esports i Congressos de Platja d’Aro, i les inscripcions són per mesos. En el mateix horari i espai, els joves de 16 i 17 anys (nascuts 2002 i 2003) faran un Curs de Premonitors/es amb pràctiques (juliol) i un Curs d’Iniciació al Voluntariat (agost ). El Casal Tecnològic per a joves de 12 a 16 anys (nascuts 2003-2007) es fa a la Masia Bas de Platja d’Aro, i les inscripcions són per a tot el mes o per setmanes, ja que cadascuna té una temàtica independent (robòtica, il·lustració digital i disseny gràfic, fotomuntatge i vídeo, i 3D programació i efectes visuals).


Activitats municipals de lleure · Estiu 2019

Quatre propostes municipals per a infants i joves de 3 a 17 anys

Casal d’Estiu, Casal Esportiu, Jovestiu (dues franges d’edat) i Tecnològic (opció setmanal)

Inscripcions empadronats i sol·licitud de beques: de l’1 al 12 d'abril

Informació i inscripcions: pdf


 

Llegir 2161 vegades