Dilluns, 11 Març 2019 13:23

9è Concurs de Miniremakes

Recreacions de films, sèries de TV, anuncis o videoclips

Novè Concurs de Miniremakes de Platja d’Aro, convocat per l’Associació Arocinema (web) amb la col·laboració de l’Ajuntament de Castell-Platja d’Aro i la Llibreria 22 de Girona. La participació és oberta a tothom, i proposa reproduir en qualsevol tècnica una escena de 30 segons a tres minuts i mig, d’una pel·lícula, sèrie de televisió o videoclip musical fàcilment identificable pel gran públic. El termini de presentació es tanca el 14 d’abril de 2019. El jurat el configuren tres persones vinculades amb el món de la cultura i el cinema.

Es concedeix un Primer i un Segon Premi (500 i 200 euros), i també un guardó del públic (150 euros) per votació popular entre els assistents a la projecció de totes les obres a concurs, dissabte 4 de maig (18 h) al Sala Polivalent de Castell d’Aro (entrada lliure). També es lliura el Premi Especial Arocinema i el Premi Especial Llibreria 22 (ambdós honorífics). La participació està limitada a una única proposta per concursant.

S’accepten tots els gèneres i qualsevol antiguitat de la peça original, però es recomana que sigui un títol conegut (no s’accepten obres inventades). També s’accepten paròdies (tractament d’una escena amb humor i sarcasme), crossover (barreja de dos o més títols o personatges) i tràilers i títols de crèdit. En l’històric del concurs s’han premiat les recreacions de Stranger Things, REC, Underworld, Scream, Star Wars, Amélie, La Vida és Bella, El Renacido, Malditos Bastardos, Kill Bill Volume 2, Airbag, El planeta de los simios, La petita botiga dels horrors o Casino Royale, entre d’altres.


9è Concurs de Miniremakes de Castell-Platja d'Aro

Recreacions de 30 segons de films, sèries, anuncis o videoclips

1r i 2n Premi, Guardó del Públic i Especials Arocinema i Llibreria 22

Presentació fins al 14 d’abril i reproducció pública dissabte 4 de maig

Informació: www.arocinema.com · www.facebook.com/arocinema · hola@arocinema.com


 

 

Llegir 930 vegades