Dilluns, 18 Febrer 2019 10:13

Cicle Famílies Nodridores 2019

Programa de xerrades del 19 de febrer a l'1 de juny

Les regidoria de Benestar Social i Salut Pública de l’Ajuntament de Castell-Platja d’Aro ha programat el nou cicle de xerrades i tallers Famílies nodridores (pdf), amb un programa de set sessions gratuïtes, del 19 de febrer a l’1 de juny, a càrrec de diversos professionals que ofereixen orientacions sobre sexualitat infanti, el plor del lactant, educació en llibertat i límits, cuina saludable i energètica o la cura del dia a dia del nadó. L’assistència és gratuïta, adreçades a famílies amb nadons i fills fins als 12 anys i que es desenvolupen a l’Espai Nadó de la Casa Lila, a la Llar d’Infants o l’escola Els Estanys de Platja d’Aro.

La primera sessió és dimarts 19 de febrer (16 h) a l’Escola Els Estanys: Acompanyar la sexualitat infantil de 0 a 12 anys, amb Júlia Sánchez sociòloga del projecte La Ciranda. La segona, dimarts 5 de març (11 h) a l’Espai Nadó de la Casa Lila, amb la xerrada El plor del lactant: abordatge des de la quiropràxia i la fisioteràpia pediàtrica, a càrrec de Cindy Vilahur i Hel·lena Bermudo del Centre Quiropràctic Palafrugell-Costa Brava. La tercera, dilluns 25 de març (17 h) a l’Escola Els Estanys: Educar en llibertat i el límit, amb Carlota Sala, assessora de criança natural, educació conscient, instructora de igoa i mare homeschooler.

La quarta i la setena, els dissabtes 6 d’abril i 1 de juny (11-14 h) a la Casa Lila són els tallers Cuina saludable i energètica per a tota la família, dedicats cadascuna a una estació: la primavera i la tardor, però amb la mateixa dinàmica: xerrada, taller de cuina familiar i tastet compartit. Per participar-hi cal inscripció prèvia perquè les places són limitades (espaisfamiliars@platjadaro.com), i en aquesta ocasió hi haurà un espais de joc per als infants.

La cinquena proposta d’enguany és Moments de cura en el dia a dia del nadó, dijous 11 d’abril (11 h) a la Casa Lila, a càrrec d’Anabel Rico mestra d’educació infantil i formadora en educació respectuosa de l’Espai La Milana. La sisena xerrada és la proposta Quan amb l’amor no n’hi ha prou, dijous 30 de maig (16 h) a la Llar d’Infants a càrrec d’Antonia Lara, psicòloga i especialista en infància i relacions familiars.

Il·lustració: @xuxu.lanstrum per a l'Ajuntament de Castell-Platja d'Aro


Cicle Famílies Nodridores 2019

Xerrades sobre llibertat i límits, cuina saludable, etc.

Adreçat a mares i pares amb nadons o fills fins als 12 anys

Sessions gratuïtes a diversos espais municipals de Platja d’Aro

Informació: Espais Familiars · T 972 819 473 · espaisfamiliars@platjadaro.com · pdf


 

 

Llegir 917 vegades