Dimecres, 13 Febrer 2019 13:40

Platja d’Aro in Love · Del 14 al 17 de febrer

Campanya promocional de l’Associació d’Empresaris 

Conjunt d’activitats a l’entorn de la diada de sant Valentí, del 14 al 17 de febrer, sota el títol Platja d’Aro in Love (web) impulsada per l’Associació d’Empresaris de Castell-Platja d’Aro i S’Agaró amb el suport de l’Ajuntament de Castell-Platja d’Aro, la Diputació de Girona i la Generalitat de Catalunya. Complementàriament els restaurants M&B, La Riera, The Grill, Sushi d’Aro, El Racó de l’Epi, Arròs i Peix i Gastro Bar La Terrass de S’Agaró ofereixen menús especials. Tots els participants entraran al sorteig  de tres estades de cap de setmana al municipi (27 i 28 d’abril) als hotels Costa Brava, Bell Repòs i NM Suites.

Dijous 14 de febrer hi haurà activitats al carrer, i taller a Verd & Fruit (cal fer la reserva al mateix local), divendres 15 de febrer (19.30 h) al Gastrobar La Terrassa de S’Agaró lectura de les obres premiades en el concurs Cartes d’amor... o no! de la Biblioteca Mercè Rodoreda. Dissabte 16 de febrer (12 h) visita guiada romàntica al Camí de Ronda de S’Agaró amb sessió de fotografies gentilesa de Julián Guisado i a mitja tarda (19 h) a l’Hotel Costa Brava recital musical i lectura dramatitzada de cartes d’amor (activitat gratuïta amb copa de cava amb opció de sopar romàntic a l’establiment -25 euros-). Darrerament, diumenge 17 de febrer, visita guiada a Castell d’Aro (10.30 h) i recital musical a l’Antic Casino de Castell d’Aro (12 h) amb la música romàntica del Duet Nyam i d’Angel Di Stefano & Octavio Beltrán.

En certa mesura la proposta beu de l’esperit de la històrica primera campanya promocional del municipi El Amor de Cita en Playa de Aro, desenvolupada de 1964 a 1977. Un concurs entre 35 parelles de qualsevol país que s’acabessin de casar amb l’únic requisit era enviar una sol·licitud (es va arribar a més de 10.00 per any) per poder gaudir d’una setmana d’estada a Platja d’Aro amb excursions a altres indrets de la Costa Brava i d’arreu de Catalunya. L’any 1966, el concurs amplia la seva fórmula, i a les 35 parelles de nuvis, també s’hi afegeixen 25 parelles que en l’any en curs celebressin, justament, les noces de plata. En els anys posteriors s’igualaria la participació a 25 parelles de nuvis i a 25 amb un quart de segle de matrimoni.


Platja d’Aro in Love 2019

Campanya promocional de l’Associació d’Empresaris del 14 al 17 de febrer

Activitats poètiques, musicals, visites guiades, menús especials i sorteig d’una estada

La iniciativa recupera en certa mesura l’esperit de El Amor de Cita en Playa de Aro

Informació: ADEM · web


 

 

Llegir 245 vegades