Dilluns, 11 Febrer 2019 17:07

6è Concurs “Educant La Mirada”

Presentació de projectes fotogràfics fins al 31 de març

Sisena edició del concurs internacional de projectes fotogràfics Educant La Mirada 2019, convocat per la Biblioteca Municipal Mercè Rodoreda de Castell-Platja d’Aro i l’Associació Fotogràfica Educant La Mirada, en motiu de la sisena edició de les Jornades Fotogràfiques de Platja d’Aro, del 7 al 9 de juny, amb un conjunt de seminaris, tallers, activitats complementàries a l’entorn del món de les instantànies. La participació al concurs dotat amb 5.250 euros en premis, i que l’any passat va rebre més de 500 propostes de 44 països, ja és oberta, i cal vehicular-la, fins al 31 de març mitjançant el lloc web www.fotoplatjadaro.com.

Poden presentar-hi fins a dos projectes autors nacionals i internacionals, professionals o amateurs, individualment o com a col·lectiu, amb propostes amb capacitat de sorprendre, emocionar i traslladar una visió pròpia del seu món personal o del que els envolta. El tema i la temàtica és lliure, així com la tècnica aplicada, i també estan permeses tot tipus de manipulacions i hibridacions amb l’únic requisit que les imatges hagin estat preses amb un aparell fotogràfic o dispositiu amb càmera. Els projectes han de contenir de 6 a 12 imatges i una part documental.

El 21 de maig d’enguany es farà pública la selecció de 10 finalistes, i el divendres 7 de juny, es donaran a conèixer els guanyadors dels guardons: 1r, 2n i 3r Premi (2.000 euros, 1.000 euros i 500 euros, respectivament), Premi Autor Jove -menys de 35 anys- (1.000 euros) i Premi Autor Local -resident a les comarques de Girona- (750 euros). A més a més, una selecció de les creacions dels autors guardonats i finalistes formaran part d’una exposició pública durant el mes de juny a les sales d’art de la Masia Bas de Platja d’Aro, i d’un catàleg commemoratiu editat per l’Ajuntament en motiu de la mostra, que s’inaugurarà també tot coincidint amb les Jornades Fotogràfiques 2019.


6è Concurs internacional “Educant La Mirada”

Presentació de projectes fotogràfics fins al 31 de març

Cinc premis amb una dotació global de 5.250 euros

També hi haurà exposició d’obres i edició de catàleg

Informació i inscripcions: www.fotoplatjadaro.com


 

Llegir 861 vegades