Divendres, 18 Gener 2019 08:48

Es recapcten 10.462 kg d’aliments

S’aconsegueixen 1.920 euros per a La Marató

Castell-Platja d’Aro va participar de nou, en l’edició d’hivern del Gran Recapte d’Aliments a Catalunya, el 30 de novembre i l’1 de desembre de 2018. Una acció coordinada pel Servei Municipal de Distribució d’Aliments de l’Ajuntament als principals supermercats locals, que conjuntament amb les aportacions de diversos organismes, entitats, particulars i empreses han aconseguit 10.462 quilos de productes bàsics per a una dieta correcta que s’oferiran a les persones del municipi que, per diferents motius estan en una situació de precarietat o vulnerabilitat.

Una campanya que a nivell local va comptar amb la col·laboració de l’Associació de Voluntaris de Protecció Civil de Castell-Platja d’Aro, i la participació de 130 voluntaris de 15 a 82 anys. D’aquestes, n’hi ha quatre que van continuar amb l’acció de voluntariat gestionant els productes recollits al magatzem. Unes xifres que són fruit del treball de conscienciació prèvia i del treball en xarxa de professionals i entitats.

Simultàniament, durant el mateix mes de desembre, el municipi també es va mobilitzar en favor de La Marató de TV3 i Catalunya Ràdio dedicada a recollir fons a l’estudi i tractament del cáncer, amb activitats organitzades per diverses entitats del municipi, amb la col·laboració del comerços, serveis i restaurants locals i el suport de l’Ajuntament, aconseguint recaptar 1.920 euros


Les xifres de la solidaritat a Castell-Platja d’Aro

Prop de 10.500 quilos en el Gran Recapte d’Aliments

Les entitats locals recullen 1.920 euros per a La Marató

Crida al voluntariat del Servei de Distribució d’Aliments

Informació: regidoria de Benestar Social · T 972 819 473 · socials@platjadaro.com


 

Llegir 687 vegades