Dissabte, 05 Gener 2019 13:07

Resultat Gran Sorteig de Nadal

Tres premis sorgits entre més de 30.000 butlletes

Avui dissabte 5 de gener a les dotze del migdia ha tingut lloc la tria de les tres butlletes afortunades amb algun dels premis previstos en la tercera edició del Gran Sorteig de Nadal de Castell-Platja d’Aro i S’Agaró, la proposta de dinamització comercial del municipi en motiu de les festivitats nadalenques. L’afortunada amb el Primer Premi, consistent en un cotxe model Seat Ibiza i també en milers d’euros en regals (aportats pels comerços i serveis que hi participen) ha estat Martina Fornols Vaqué de Sant Pere de Torelló, amb el butlleta número 16.074 lliurada a la Perfumeria Júlia.

El Segon Premi, format per una bicicleta elèctrica i un conjunt de regals ha estat per Isabel García García de Palamós, amb la butlleta 12.408 lliurada a la Carnisseria Arnall. El Tercer Premi, consistent en un cap de setmana al municipi i també un conjunt de regals, correspon a Agnès Buxó Agustí de Sant Feliu de Guíxols amb la butlleta 9.913 lliurada a la boutique Patricia Lara. Amb les afortunades amb el primer i segon Premi s’hi ha pogut comunicar en directe per telèfon per anunciar que havien estat les afortunades en el sorteig.

L’acte final s’ha realitzat a la Sala d’Actes de l’Ajuntament, a càrrec del regidor de Promoció Econòmica, Maurici Jiménez; la regidora de turisme, Imma Gelabert; el regidor de Cultura, Lluís Pujol; i l’alcalde, Joan Giraut; en un acte obert al públic i davant de notari, per certificar la validesa de la tria entre les més de 30.000 butlletes participants (5.000 més que l’any passat i 10.000 més que en la primera edició), totes dipositades en un bombo de grans dimensions, provinents d’un centenar de comerços i serveis locals adherits a la campanya.

Des de l’ 1 de desembre de 2018, tot coincidint amb l’Encesa de Llums de Nadal al municipi, i fins ahir 4 de gener d’enguany, tothom que comprava per un valor mínim de 20 euros en algun dels establiments podia desar una butlleta de participació amb les seves dades personals a les urnes distribuïdes en els mateixos establiments i, per tant, optar a algun dels tres premis del sorteig realitzat avui. Una iniciativa de promoció turística i comercial promoguda per l’Ajuntament de Castell-Platja d’Aro amb el suport de les diverses associacions empresarials del municipi i la col·laboració de Proauto.


Resultat Gran Sorteig de Nadal 2018-19

Acte final de la campanya turística i comercial

Entre 30.000 butlletes recollides a un centenar d’establiments

Premis: Seat Ibiza (1r) · Bicicleta elèctrica (2n) · Cap de setmana al municipi (3r)

Informació: Aroimpulsa · T 972 804 207 · aroimpulsa@platjadaro.com · web


 

Llegir 3189 vegades