Dimecres, 19 Desembre 2018 11:39

Butlletí d'Informació Municipal núm. 21

Publicada l’edició d’hivern i primavera de 2019

L’Ajuntament publica i distribueix els 5.000 exemplars del divuitè Butlletí d’Informació Municipal, corresponent a l’estiu i tardor de 2018. L’edició es lliura a les llars familiars mitjançant el servei públic de Correus, però també es pot trobar a les diverses dependències del consistori i n’hi ha una versió digital (aquí). Es va començar a publicar l’estiu de 2010, amb l’objectiu d’informar als ciutadans d’allò que s’està fent des de l’esfera pública i política, tot oferint transparència.

L’obertura està dedicada als espais lliures generats els darrers vuit anys al municipi com a garantia d’un desenvolupament urbà sostenible. Hi ha un reportatge central sobre els resultats finals dels primers Pressupostos Participatius, i d’altres més breus sobre les darreres campanyes cíviques en l’àmbit de l’oci nocturn, les novetats en la campanya d’activitats Cada Dia És Nadal, la memòria d’estiu de la Policia Local, el primer gegant de Platja d’Aro En Peret o el nou espai d’estudi per a joves. També hi ha dues seccions de notícies (d’esdeveniments passats i novetats de futur)

L’espai d’entrevista el protagonitza Lluís Planas, mestre de l’Escola Els Estanys de Platja d’Aro, responsable del projecte de robòtica i noves tecnologies al centre. La secció El racó de la memòria, proposa a partir de la comparativa de dues fotografies -una d’actual i una d’històrica- la descoberta de com era un dels carrers del nucli antic de Castell d’Aro l’any 1971. En l’espai dedicat a les entitats s’hi presenten el Club Esportiu Ecoestre, Gimnàstica Rítmica Platja d’Aro i l’Associació d’Empresaris S’Agaró-Sant Pol es mou. Darrerament, els sis grups polítics municipals també hi tenen un espai de lliure expressió.

L’Ajuntament també posa a disposició de la ciutadania, altres canals de comunicació: des de les publicacions en paper (agendes d’activitats i programes de mà de les activitats), fins als entorns digitals (llocs web relacionats amb el consistori, de promoció turística i d’activitats i festivals), presència a les xarxes socials (YouTubeFacebookTwitter i Instagram) o el servei de notícies via correu electrònic -newsletter-.


Publicat el 21è Butlletí d'Informació Municipal

Període de d’hivern i primavera de 2019 (5.000 exemplars)

Reportatge d’obertura: els espais lliures com a garantia d’un desenvolupament urbà sostenible

Seccions de notícies, fotografia, memòria històrica, associacions i grups municipals

Informació: àrea de Comunicació · T 972 804 205 · comunicacio@platjadaro.com · Butlletí

Llegir 940 vegades