Dimecres, 05 Desembre 2018 15:06

3a Edició del Gran Sorteig de Nadal

Fins al 4 de gener a un centener d’establiments

La tercera edició de la campanya de promoció Cada dia és Nadal a Platja d’Aro, té com a un dels seus màxims exponents el Gran Sorteig de Nadal (pdf), una proposta de dinamització comercial que sorteja, un cotxe model Seat Ibiza i alhora els milers d’euros en regals que conté en el seu interior (cedits pels comerços i serveis participants, amb aportacions d’un valor mínim de 50 euros). També hi ha dos guardons més: una bicicleta elèctrica i un cap de setmana al municipi, acompanyats per un lot de regals.

De l’1 de desembre al 4 de gener tothom que compri per un valor mínim de 20 euros en algun del centenar de comerços i serveis adherits a la campanya podrà desar una butlleta amb les seves dades a les urnes distribuïdes en els mateixos establiments. El vehicle s’exhibeix a la Plaça de l’Ajuntament, on el diumenge 5 de gener de 2019 (12 h) s’hi farà el sorteig davant notari per desvetllar tant l’afortunat amb el cotxe com dels altres dos premis. Una iniciativa de promoció turística i comercial promoguda per l’Ajuntament de Castell-Platja d’Aro amb el suport de les associacions empresarials del municipi. Una proposta que en els dues primeres edicions va assolir un gran èxit de participació, aplegant més de 20.000 butlletes l’any 2016 i més de 25.000 butlletes l’any passat.

La proposta m’emmarca dins l’ampli programa d’activitats de Nadal al municipi,(pdf) que entre altres propostes inclou com a principals novetats la Pista de Gel, el Túnel de Llum i So, Platja d’Aro Nadal Shopping i activitats familiars a S’Agaró. Però també la Quina Freak, activitats en favor de La Marató de TV3, la mostra del Fons Municipal d’Art 2011-2018, exposició del 39è Concurs de diorames, pessebres i composicions nadalenques, Pessebre Vivent de Castell d’Aro, Parc Infantil de Nadal El Mar dels Nens o el Campament Reial i la Cavalcada dels Reis de l’Orient.


3a Edició del Gran Sorteig de Nadal 

Tercera edició de la campanya de promoció turística i dinamització comercial

Possibilitat de guanyar un Seat Ibiza, una bicicleta elèctrica, un cap de setmana al municipi i milers d’euros en regals

Sorteig entre els clients de comerços locals de l’1 de desembre al 4 de gener

Informació: AROimpulsa · T 972 804 207 · aroimpulsa@platjadaro.com · web · pdf


 

Llegir 208 vegades