Dimarts, 20 Novembre 2018 08:41

Concurs digital infantil Aqualia 2018

Guardonat un alumne de l’Escola Els Estanys

Joan Vcitorio Vergel, alumne de l’Escola Els Estanys de Platja d’Aro, ha obtingut un dels premis individuals del concurs digital infantil Aigua per a Grifus, organitzat per Aqualia, empresa concessionària del Servei Municipal d’Aigua a Castell-Platja d’Aro. La convocatòria ha comptat amb la participació global de 8.000 escolars de Primària en els municipis on la companyia presta serveis d’aigua a l’estat espanyol i Portugal.

El regidor d’Ensenyament de l’Ajuntament de Castell-Platja d’Aro, Miquel Chamorro, conjuntament amb el responsable de Girona Nord d’Aqualia, Jordi Johé, van lliurar el guardó al jove guanyador, que ha aconseguit una tauleta tàctil com a premi. L’objectiu del concurs ha era aconseguir que els infants coneguessin el cicle integral de l’aigua i educar en un ús i consum més responsable d’aquest recurs.

Al lloc web del concurs disposaven d’un ampli contingut audiovisual i gràfic per ampliar el coneixement sobre aquest procés. Posteriorment, els alumnes havien de plasmar en les seves composicions els coneixements adquirits. Amb la convocatòria d’enguany, el concurs digital infantil assoleix la seva setzena edició.


Concurs Digital Infantil Aqualia 2018

Un alumne de l’escola Els Estanys de Platja d’Aro, guardonat

Aigua per a Grifus amb 8.000 participants de l’estat Espanyol i Portugal

Difusió del cicle integral de l’aigua i educació en l’ús i consum responsable

Informació: www.aiguaperagrifus.cat


 

Llegir 779 vegades