Dimecres, 14 Novembre 2018 07:05

Voluntaris Cavalcada de Reis 2019

Patges, logística i organització (fins al 30 de novembre)

Crida a la participació de voluntaris per participar en la Cavalcada dels Reis de l’Orient de Castell d’Aro o Platja d’Aro dissabte 5 de gener de 2019 en tres àmbits: patges reials, logística de les carrosses i suporta l’organització. Es poden presentar les sol·licituds fins al 30 de novembre a l’Oficina de Turisme de Platja d’Aro o al Punt d’Atenció al Ciutadà de Castell d’Aro, o bé al correu electrònic cultura@platjadaro.com (bases i formularis adjunts al final d'aquesta informació).

Per participar-hi cal acceptar les bases de l’edició d’enguany, que estableixen que els patges reials han de tenir un mínim de 14 anys (complerts abans del 31 de desembre d’enguany) i que els menors d’edat han de presentar l’autorització dels pares o tutors legals (n’hi haurà un màxim de 45 a Castell d’Aro i 63 a Platja d’Aro). Els voluntaris/es de logística (un màxim de 16 tant a Castell d’Aro com a Platja d’Aro) i de suport a l’organització han ser majors d’edat.

L’Ajuntament de Castell-Platja d’Aro, organitzador de la Cavalcada, escull els patges segons l’ordre d’inscripció i disponibilitat de vestuari, i assigna la comitiva. La resta de sol·licituds formen part d’una llista de reserva per si hi ha renúncies o baixes. Els voluntaris han d’adquirir compromís d’assistència (comunicació màxima de baixes: 2 de gener de 2019). Tots els participants són convidats a un sopar de germanor el mateix dia de la Cavalcada a un restaurant del municipi (els menors d’edat hauran d’anar-hi acompanyats d’un voluntari adult que se’n faci responsable).

Il·lustració: XuxuLanstrum per a l'Ajuntament de Castell-Platja d'Aro


Voluntaris per a la Cavalcada dels Reis de l’Orient 2019

Patges reials, logística de carrosses i suport a l’organització

Inscripcions fins al 30 de novembre (per ordre i disponibilitat de vestuari)

Cal compromís d’assistència i autorització paterna per als menors d’edat

Informació i inscripcions: regidoria de Cultura · T 972 804 207 · cultura@platjadaro.com


 

Llegir 340 vegades